up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMarmot Makuupussi Sawtooth
  • Marmot Makuupussi Sawtooth
  • Marmot Makuupussi Sawtooth
  • Marmot Makuupussi Sawtooth
  • Marmot Makuupussi Sawtooth
Marmot

Marmot Makuupussi Sawtooth

Marmot Makuupussi Sawtooth

Marmot Makuupussi Sawtooth

Marmot Makuupussi Sawtooth

plus

Marmot Makuupussi Sawtooth

Tuotekuvaus Marmot Makuupussi Sawtooth

Perimmäinen kaikki ympärillä, Sawtooth sekoittaa juuri oikean alas lämpöä, jolla on vain oikea paino ja terve kestävyys teollisuuden johtavalle pussille.

Tällä kaudella olemme tehneet parannuksia muotoon, levyn korkeuteen ja liner-kankaaseen lisäämään mukavuutta ja mukavuutta sekä päivittämään Down Defenderin käsittelyä, joka tarjoaa ylimääräisen kosteussuojauksen märissä ympäristöissä altistuvien makuupussien kanssa.

Ominaisuudet:

Hyväksytty 650 täyttövirta

Classic Trapezoidal Foot Box

Down Defender parantaa veden kestävyyttä märissä olosuhteissa

Down täytetty kaulapanta Easy Access Draw Cord

FI Testattu

Feely Piirrä Johtimet

Maadoitetut sivutumat

Lämmöneristysputki

Hood Draw Cord

Lukitusvetoketjut

Nautilus 5 Baffle Hood

Stash Pocket

Stretch Tricot Baffles

Mukana mukana olevat asiat ja säilytyspakkaus

Kaksi Hang-silmukkaa, kaksisuuntainen vetoketju

Tarrakiinnitteinen kasvomake

Vetoketjuhupparit

Tekniset tiedot:

Päämateriaalit:

100% Nylon WR 1,4 l / yd, 100% Nylon Ripstop AC 1,3 l / yd

Paino: 2kg 11oz (1220g)

Täytä paino: 24oz (680g)

Laukku Lämpötila: 15 ° F

Pussi Lämpötila C: 9 ° C

Mukavuus: 28,6 ° F / 1,9 ° C Alaraja: 17,4 ° F / 8,1 ° C Äärimmäinen: 15,3 ° F / 26,3 ° C

Bag Loft: 5

Laukku Vetoketjuasento: LZ, RZ

Vuori Materiaali: 100% Nylon Plain Weave WR 1,3 oz / yd

Eristysmateriaali: 650 täyttövirta

tekniikka:

Down Defender

Mikä se on :

Marmot Down Defender on alhaisempien tuotteiden vakuutus. Tämä erikoisesti käsitelty erittäin vedenpitävä alas tarjoaa ylimääräisen kosteuden suojauksen märissä ympäristöissä. Down Defender auttaa estämään alaspäin putoamasta ja menettämästä parvella, kun se altistuu veteen, mikä lisää huomattavasti sen kykyä pitää sinut lämpimänä ja mukavana.

Pysyy kuivempaa 10 kertaa pidempään kuin käsittelemätön alas

Ylläpitää 150% enemmän parvella kuin käsittelemätön alas kosteissa olosuhteissa

Kuivuu 30% nopeammin kuin käsittelemätön alas

Hoito on PFOA ja PFOS ilmaiseksi

Bluesign hyväksytty

Kuinka se toimii :

Käsittely hoitaa alasuplustuksen yksilöllisiä kyntöjä DWR: llä (kestävä vettä hylkivä) molekyylitasolla. Se laittaa hydrofobisen kerroksen jokaiseen klusterin yksittäiseen kynnykseen. Tämä käsittely suoritetaan alaspäin puhdistusprosessin aikana. Pinta on erittäin kestävä, joten alus pysyy vedenpitävänä yli 20 pesun aikana. Hoito parantaa myös alaspäin eheyttä ja klusterin kestävyyttä, mikä auttaa lisäämään sen pitkäikäisyyttä.

Mitkä ovat tämän tekniikan hyödyt:

Down Defender -tuotteet pysyvät kauemmin pidempään, säilyttävät parvi paremmin ja kuivuvat nopeammin kuin perinteiset käsittelemättömät tuotteet.

FI Testattu

Testauskeskus

Marmot alkoi makuupussiyhtiöksi, ja jatkamme ulkonäön suorituskykyä, arvoa ja eristysstandardeja. Kaikki Marmot-makuupussit testataan EN-laatua ja suorituskykyä. Kehittämisprosessin aikana lähetämme kaikki näytteet Norjan Thelma -testauskeskukseen. Käytämme jatkuvasti Thelma-keskusta tulosten jatkuvuuden saavuttamiseksi.

Mikä on EN 13537-testi: EN, lyhyt eurooppalainen normi, on hallintotesti makuupusseille.

Miten EN-testi suoritetaan: Ensinnäkin on selvää, että on vaikeaa testata temp-luokituksia, koska niin monta muuttujaa on olemassa. Jokainen henkilö nukkuu eri tavoin samassa laukussa. Valintoja, kuten vaatteet, makuupussi, teltta tai teltta, syöminen ja juominen ennen nukkumaanmenoa, voivat vaikuttaa kaikkiin nukkumiskokeisiin. EN-testissä Charlie-niminen kupari-mannekiini on varustettu 20 anturilla ja vaatetuskerroksella (ylä-, pohja- ja sukat), jotka antavat tasaisen lämpöarvon. Manekki asetetaan makuupussiin ja asetetaan puupohjaan noin 12 mm paksuiseksi. Lauta pidetään lattian yläpuolella, jossa on jokin tuki, joka mahdollistaa ilmankierron levyn alle. Lauta on peitetty patolla, jonka lämpöarvo on sama ja asetettu sitten kylmään huoneeseen. Matemaattista kaavaa käytetään anturien vastaanottamien tietojen mittaamiseen ihmisen mallinnuksen perusteella.

Miksi Marmot-pussit ovat EN Testausjouset: Euroopassa myytävät Marmot-makuupussit vaativat tämän testauksen ja hangtagin. Sisällytämme tämän hangtagin kaikkiin laukkuihimme, koska uskomme, että se on tällä hetkellä saatavilla olevan makuupussi luotettavin ja tarkka mitta.

Miten EN-testaus eroaa muista menetelmistä, ja onko se parempi: kun Marmot aloitti testipussien testaamisen, varsinkin kun käytimme Gore Tex® -kangasta, suunnittelijat siirtyisivät lihakaappeihin ja nukkuvat yön yli. Kun he pystyivät nukkumaan läpi yön, he katselivat täyttömäärää temp-alueen määrittämiseksi. Nykyään se on hieman tieteellisempi. Yhdysvalloissa käytetty testausmenetelmä on hyvin samanlainen kuin EN-testi. He käyttävät kuparipukinuket, mutta vaatteet, pad, ja matemaattinen kaava ovat erilaisia. Jälleen tuntuu, että EN-testi on tällä hetkellä saatavilla olevan makuupussi luotettavin ja tarkka mittaus.

Onko EN-testauksesta saatu palaute parantanut Marmot-pussit: Kyllä se on. Suurin osa pusseista on testattu nykyisille temp-luokituksillemme. Joissakin tapauksissa testit osoittivat, että laukut olivat todella lämpimämpiä kuin luokitus, jonka annimme. Eräässä toisessa tapauksessa paikalla oli parantamisen varaa, joka johti tehokkaampaan ohjainlaitteiston rakentamiseen. Vuonna 2004 alkaneessa perusviestin testauksessa voimme nyt mitata parannusta ajan myötä uusien kankaiden, eristys- ja rakennusmenetelmien avulla.

Onko EN-testistä tullut alan laaja standardi: se ei ole tiedossa. Tällä hetkellä alan edustajat eivät ole samaa mieltä siitä, miten testaus olisi tehtävä kaikkien muuttujien vuoksi. Euroopan hallitus on ryhtynyt valvontaan standardoidusta testauksesta. Sillä välin Marmot jatkaa testin EN-standardin mukaisesti.

Marmot-luokitus vs. EN-luokitus: Marmotsille määritellyt lämpötilat ovat verrattavissa EN-alarajaan. Marmotsin kehitysprosessin aikana lähetämme kaikki näytteet Norjan Thelma Testing Centeriin. Käyttämällä Thelma Centeriä jatkuvasti voimme saavuttaa jatkuvuutta tuloksissamme.


Ostaessasi Marmot Makuupussi Sawtooth:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Marmot Makuupussi Sawtooth-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Marmot:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Marmot Makuupussi Sawtooth

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä

-

corespunde descrierilor, confortabil

*

-

Lämmin, laadukkaan oloinen pussi. Hieman liian nafti 182cm käyttäjälle. Yksi tähti pois, koska mukana ei tule kompressiopussia

Marmot-sahahammas

-

Mikä loistava makuupussi - kevyt ja lämmin - mitä muuta voisit haluta polulle!

Mahtava nukkuminen

-

Nukkuminen on erittäin lämmin, yritin vain nukkua ulkona 10 C: ssa ja se oli erittäin lämmin. Se on myös erittäin tilava, jopa merkitty on suuri, jonka he lähettivät minulle tavallisen, olen 186 cm ja istun siihen täydellisesti, jaloissani on vielä tilaa ja muumion muotoinen reisi. myös väri on mahtava. osta vain pakkauspussi, koska sen mukana ei tule.

Sawtooth

-

Hyvä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up