up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

plus
  • Play videoMarmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag
  • Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag
  • Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag
  • Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag
  • Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Tuotekuvaus Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Kun teet eeppistä nousua tai vaellusta, haluat makuupussin, joka pitää sinut mukavana, kun lämpötilat todella alkavat laskea. Olemme ottaneet parhaiten myydyistä Trestles Elite -makuupussisarjoistamme ja tehneet kaikkien aikojen kestävimmistä makuupusseistamme uhraamatta vuoristokykyä tai kestävyyttä. Trestles Elite Eco 0 -makuupussi on ympäristöystävällinen päivitys, jossa on Marmot Upcycle® PFC-vapaa ja kierrätetty kuori, vuori ja täyte. HL ElixR ™ Eco Micro-synteettisessä eristyksessä on ainutlaatuinen sekoitus kolmea kuitua maksimaalisen lämmön, pehmeän käsin ja korkean parven saavuttamiseksi. Aaltorakenne päällä ja huoparakenne alhaalla tarjoavat optimaalisen lämmön ja mukavuuden. Anatomisesti 3D-jalkarasia ja taitettava toissijainen vetoketju tarjoavat tuuletuksen ja helpon pääsyn tähän muumio-makuupussiin. Suunnittelimme Trestles Elite -sarjan vaelluksille, joissa jokainen unssi lasketaan, joten pidimme alkuperäisen kevyen ja helpon puristettavuuden. EN-luokituksen mukaiseksi naisten mukavuustasolle noin 15,6 ° F ja miesten alarajaan noin 2,3 ° F.

Tekniset tiedot:

Paino: 3 lbs 11,6 l oz (1690 g) I 4 lbs 1,3 oz (1850 g)
Täyttöpaino: 1238 g (43,7 oz) I (4320 oz (1320 g))
Materiaalit: 20d 100% kierrätettyä polyesteria Ripstop
Vuori: 20d 100% kierrätettyä polyesteritafttia
Eristys: ElixR ECO

Lämpötila-alue
Mukavuuslämpötila: 9.1
Lämpötilaraja: 16,5 ° C
Äärimmäinen lämpötila: 37,2 ° C


Ominaisuudet

100% kierrätettyä polyesterikuorta ja vuorikangasta
HL ElixR ECO: n ainutlaatuinen sekoitus 100% kierrätettyä kuitua tarjoaa maksimaalisen lämmön, pehmeän tunteen ja korkean parven
Taittuva toinen vetoketju tarjoaa lisätyn ilmanvaihdon ja helpon pääsyn, vetoketjun pääliukusäädin vähentää napsautusta
Anatomisesti 3D-jalkalaatikko lisää jalkojen eristystä ja tilaa, lisää lämpöä ja mukavuutta
FI Testattu
Yhdistelmäaallon rakennuksen yläosa tarjoaa maksimaalisen parven ja lämmön, huovan rakennuspohjan parasta lämpöä ja mukavuutta vartalon alla
3D-konepeltirakenne
Ulkoinen Stash-tasku
Snagless eristetty luonnosputki
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Pakkaustyyppisäkki
Säilytyslaukku


Täydennä tilauksesi Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag:lla, jonka löydät Makuupussit kokoelmastamme Makuupussit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Makuupussit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Marmot Trestles Elite Eco 0 Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä säkki

-

Olen kokeillut sitä jo useita kertoja bivouacsissa ja erittäin hyvin. Eräänä päivänä satoi ja kesti paljon. Sitten se kuivuu hyvin. Siinä on sisätila. Hyvä vastine rahalle ja mukavuuslämpötila.

很棒!

-

很 扎實, 很 暖和, 覺得 適合 冬季 使用

Hyvä makuupussi

-

Hyvä makuupussi. plussat: - paino / lämmöneristyssuhde; - salama ei tuko; - kuivuu nopeasti märkänä; - hyvä anatomia; - miellyttävä kosketusmateriaalille; - Pakkauksessa on iso laukku kotona säilytettäväksi. Miinuksista voidaan mainita suuri määrä puristuspussiin ja hyödyllisen paikan syöminen ryukrakissa, mutta minusta tämä on kohtuullinen maksu terveellisestä lämmöstä.

Iloinen tästä makuupussista

-

Muistutuksen lisäksi 25.6.2019. Kävin Khibinyssä 2 viikkoa (arktinen alue, Jäämeri). Pidin todella makuupussista. Sää oli enimmäkseen kostea, satoi ja viileä. Asioiden ja vaatteiden kuivaaminen ei aina ollut mahdollista. Minun piti kuivaa jotain itselleni makuupussissa nukkumisen aikana. Joten, tämä makuupussi vain poistaa täydellisesti veden, se oli aina kuiva! Lisäksi se kuivuu melkein heti. Nouset aamulla, ja koko makuupussin ulkopuolella on märkä - tämän hän myös vei vartaloaan yöllä ja tiivistymistä. Heitän sen teltalle, 10-15 minuuttia ja se on täysin kuiva. Se ei koskaan jäätynyt, sen sisällä se lämpenee nopeasti, mutta lämpötila yöllä ei ollut alle 3 astetta. Ainoa asia (mutta tämä on nit-picking) oli se, että voit tehdä taskuun pieniä asioita vähän enemmän ja tehdä taskun vaatteille hupussa, jonka laitat pään alle tyynyn sijaan.

Marmotti eliitti eco 0

-

Makuupussi tuli hyvin nopeasti Venäjälle! Vain viikossa! Olen erittäin miellyttävän hämmästynyt. Mukana pakkauspussi ja säilytyspussi. Ensi silmäyksellä se näyttää hyvältä, saumat ovat hyvin ommeltuja, vetoketju on mukava. Jalkaosaston jalat laajenevat. Makuupussin sisällä oleva materiaali, joka on keholle synteettinen, liukuu. Siksi sitä ei saa juuttua unen aikana. Käytän aiottuun tarkoitukseen heinäkuussa 2019 Kibinissä. Katsotaanpa, kuinka lämmin ..

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up