up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Tuotekuvaus Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Naisten Woodblock-lyhythihaiset T-paidat tarjoavat mukavan mukavuuden suorituksella ja tyylillä, joka tekee enemmän. Tämä Marmot x Thread -kokoelman t-paita on osa maatietoista yhteistyötä Thread Internationalin kanssa. Tämä t-paita auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisia muutoksia Hondurasissa viileiden, ympäristöystävällisten kuvioiden avulla. Kuluttajan jälkeiset muovipullot kierrätetään Marmot UpCycle® nopeasti kuivuvaan polyesteriin ja sekoitetaan sitten puuvillaan. Sen miehistön kaulamuoto tekee siitä kerrostamisen helpoksi, ja värikkäässä edessä olevassa grafiikassa on logomme ja maisemamme, jotka inspiroivat sinua pääsemään sinne ulos.
Ominaisuudet:
Marmot UpCycle® THREAD ™ -kangas, joka on valmistettu kuluttajan kierrätetyistä muovipulloista Hondurasissa vähentäen ympäristövaikutuksia
Nopeasti kuivuva, kierrätetty polyesteri minimaalisiin lämpöhäviöihin; Puuvilla mukavuutta
Etukuva
Klassinen miehistön kaula
Tekniset tiedot:
Istuvuus: Normaali istuvuus
Päämateriaalit: 50% kierrätetty polyesteri, 50% puuvilla 4,3oz. km
Paino: 0 lbs 5,23oz (148,3 g)


Tilaa nyt oma Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 31.99 $. Suuresta T-paidat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Marmot Woodblock Short Sleeve T-Shirt

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up