`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Marmot

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Tuotekuvaus Marmot Woodblock

Naisten Woodblock-lyhythihaiset T-paidat tarjoavat mukavan mukavuuden suorituksella ja tyylillä, joka tekee enemmän. Tämä Marmot x Thread -kokoelman t-paita on osa maatietoista yhteistyötä Thread Internationalin kanssa. Tämä t-paita auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisia muutoksia Hondurasissa viileiden, ympäristöystävällisten kuvioiden avulla. Kuluttajan jälkeiset muovipullot kierrätetään Marmot UpCycle® nopeasti kuivuvaan polyesteriin ja sekoitetaan sitten puuvillaan. Sen miehistön kaulamuoto tekee siitä kerrostamisen helpoksi, ja värikkäässä edessä olevassa grafiikassa on logomme ja maisemamme, jotka inspiroivat sinua pääsemään sinne ulos.
Ominaisuudet:
Marmot UpCycle® THREAD ™ -kangas, joka on valmistettu kuluttajan kierrätetyistä muovipulloista Hondurasissa vähentäen ympäristövaikutuksia
Nopeasti kuivuva, kierrätetty polyesteri minimaalisiin lämpöhäviöihin; Puuvilla mukavuutta
Etukuva
Klassinen miehistön kaula
Tekniset tiedot:
Istuvuus: Normaali istuvuus
Päämateriaalit: 50% kierrätetty polyesteri, 50% puuvilla 4,3oz. km
Paino: 0 lbs 5,23oz (148,3 g)


Jos etsit Marmot Woodblock:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman T-paidat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän T-paidat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje