up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Merrell
360

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

plus
  • 360Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Play videoMerrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes
  • Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Tuotekuvaus Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Koe retkeilykenkäjen tyypillinen mukavuus ja urheilullisten jalkineiden energia ja dynaamisuus nopeaa liikkumista varten vuorilla.

Sen kevyt ja joustava rakenne sisältää erittäin hengittävän ja vedenpitävän GORE TEX® -kalvon ja Vibram® Megagrip®-ulkopohjan, joka tarjoaa parhaan yhdistelmän pitoa ja kestävyyttä kaikissa maastotyypeissä.

OMINAISUUDET:

GORE TEX® vedenpitävä kalvo hengittää ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Nubuck-nahka ja verkon päällinen.

Suojaava kumi varvassuoja.

M Select ™ FRESH antimikrobiset aineet vähentävät kenkähajua.

Kinetic Fit ™ BASE -muotoinen pohjallinen tarjoaa joustavan, intuitiivisen tuen liitetylle ja suojatulle liikkeelle.

Kantapäässä oleva Merrell Air Cushion ™ imee iskun ja lisää vakautta.

EVA-vaahtovälipohja, joka tarjoaa vakautta ja mukavuutta.

Vibram® Megagrip® tarjoaa parhaan pito- ja kestävyysyhdistelmän märillä tai kuivilla pinnoilla.

5 mm varren syvyys.

Paino: 379 g (1/2 PAIR) (koko 43).

Paino: 319 g (1/2 PAIR) (koko 37,5).
Jos pidät Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes:sta, tutustu myös muihin Merrell:n ulkoilutuotteisiin Miesten kengät osastollamme ja Kengät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Merrell Moab FST 2 Goretex Hiking Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (52)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tyytyväisyys

-

Ostin 2 paria tyttöä / poikaa, eilen menin ulos kokeilemaan sitä ja olin yllättynyt siitä, kuinka mukavat he ovat, 13 km: n reitti ja erittäin tyytyväinen tulokseen, sekä pitoon kivellä että löysällä maastolla ja rinteillä. Olen korvannut ne Bestardilla (44-285mm), jotka tappoivat sormeni, tässä tapauksessa 45 ja täydellisiä. Olin jo käyttänyt Merrelliä, ja he olivat kestäneet minua jo muutaman vuoden. Lopputulos liittyy ajankohtaan.

Merrell

-

Erinomainen kenkä, erittäin mukava, erittäin pitävä ja erittäin kestävä.

Hyvä tuote hyvä palvelu

-

Erittäin tyytyväinen kenkieni saapumiseen! Tuote on saapunut hyvässä kunnossa, nopea toimitus ja ajoissa !!! En ole vielä asuttu heitä kentällä, mutta ne näyttävät erittäin hyviltä! Sivu on täysin suositeltava.

Suuri palvelu

-

Etsin pitkään aikaisempaa Merrelliäni, tämä malli ei tällä hetkellä tuota pettymystä suunnittelussa, mukavuudessa ja kevyydessä. Koko on pieni, käytän yleensä 45-46 urheilukenkiä, ja minun piti ostaa 47 (se on parempi kuin vähän ylimääräistä, kunhan se puuttuu) Erinomainen toimituspalvelu, se saapui päivämäärään. Yleensä onnellinen.

Täydellinen

-

Täydellinen istuvuus, erittäin tyytyväinen.

Ne ovat mukavia

-

olemme vastaanottaneet ne ajoissa ja kumppanini sanoo, että he ovat erittäin mukavia

Bonnes chaussures

-

Palvelunopeus, produit qui vastaavat totalum aux attentes -palvelua

Suositeltava

-

Kuten aina, Merrell ei petä. Kauniimpi kuin kuvassa. Mukavuus ja keveys. Erittäin hyvä ostaa. Koko 42 (26.5) on vähän tiukka.

Laatu - hinta ovat eniten

-

He ovat kolmas Merrell, joka minulla on, eivätkä he koskaan pettäneet minua. Heillä on kaikki ja ne ovat erittäin mukavia ja kestäviä kaikelle. Sen lisäksi, että joka kerta he tekevät niistä kevyempiä ja se on korvaamatonta, kun on kyse tuntikausien kävelystä. Ja kyllä, kuten eräässä yllä olevassa kommentissa sanotaan, ne sopeutuvat jalkaasi vähitellen, mutta minulle se on erittäin myönteinen asia näissä kengissä, koska ne eivät muodosta muotoaan, vaan vain sopeutuvat muotoosi.

Mukavin ulkokenkä

-

Ostin nämä korvaamaan kuluneet Merrell-kengät. Ei pettynyt. Mukava alusta alkaen. Ei valitsisi toista merkkiä. Aina täytyy mennä yksi koko ylöspäin tavallisesta kengän koostani

Aina mukava

-

Siitä hetkestä lähtien, kun laitoin pari Merrelliä, ne ovat kuin tossut ulkona. Nämä eivät tuottaneet pettymystä. Rakastan niitä. Hyvä hinta ja aina hyvä toimitus myös 'Inn' -yritysten joukosta

Lahja 10

-

Annoimme ne veljelleni ja hän on hyvin onnellinen.

Erittäin mukava!!!

-

Päivänä kenkien vastaanottamisen jälkeen ensiesittelin niitä 15 km: n retkellä vuoristossa ja voin sanoa, että ne ovat erittäin mukavia ja tarjoavat hyvän vakauden kaikenlaisissa maastoissa. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Erittäin hyvä tuote.

-

Tämä on kolmas Merrell-parini 10 vuodessa. Se on yhdenmukainen niiden kanssa, jotka minulla oli aiemmin, keveys, joustavuus, mukavuus, poikkeuksellinen pito. Vain positiivinen.

Arvostelu

-

Upea tuote! Kiitos.

Hyvä, mutta vähän kapea ...

-

Nämä kengät vaikuttavat oikeilta ja ovat kevyitä ... Tilasin tavallista suurempia kokoja ja siitä huolimatta nämä kengät kiristävät minua ... Käyn niitä kaupungissa toivoen, että ne näin rentoutuvat vähän leveä ...

Erittäin hyvät kengät

-

Kengät miehelleni, joka on hänen 3. parissaan Merrel. Täydellinen koko. Nopea toimitus ja vakava sivusto. Suositella

Kaikki hyvin

-

Hyvin Agusto. He painavat vähän. Näemme kuinka he muuttuvat.

Laadukas kenkä

-

Nämä ovat tyypillisesti korkealaatuisia Merrell-kenkiä. FST: t ovat kevyempiä kuin tavalliset Moabit, sopivat hiukan tiiviimmin ja ovat parempia nopeampaan vaellukseen tai jopa lenkkeilyyn. Voisit polkua juoksua näissä, mutta ne sijaitsevat painon ja muotoilun päässä jonkin polun juoksukengän ja kevyen retkeilykengän välissä. Ne ovat hienoja siihen, mihin niitä käytän, kesäretkeilyyn. Istuvuus on hiukan isompi kuin useimmilla Merrellillä, mutta se löystyy käytön jälkeen. En näkisi näitä "Camino" -tyylisinä erittäin pitkän matkan kävelykenkinä, joten kokoa ei tarvitse muuttaa, elleivät ne ole epämukavia.

Merrell moab fst 2 goretex

-

Ne ovat pieniä, joten suositukseni on valita koko suurempi (huolimatta koonvalitsimen käytöstä). Lisäksi ihana kenkä, mukava, kevyt ja tukeva jalkojen ympärillä. Olen palauttanut yhden sarjan, olen vain pahoillani siitä, että jouduin maksamaan tästä itse (7 eur). Voin saada tämän takaisin kengän ottamisen jälkeen, mutta muuten en löytäisi odottamaani palvelua. Messut ovat oikeudenmukaisia, hinnat eivät ole korkeat Trekkinnissä, joten jos olen ainoa alakohta, olen onnellinen.

Se on mahtava!

-

качественные, комфортные, с отличным дизайном. доставили в указанный срок. все супер!

Merrel moab fst 2

-

Erittäin mukava kenkä! Suositeltava!

Hyvä ostaa

-

erittäin mukava kenkä, mutta se on lyhyt kantapää, niille meistä, joilla on jotain siltaa, se antaa minulle tunteen, että minulla on ne hieman löysällä

Upeita!

-

Kokeiltuaan monia tuotemerkkejä, joiden laatu oli kaikkea muuta kuin aina olemassa. Tämä Merrell-pari vaikuttaa enemmän kuin oikealta. Nähdään ajoissa! Trekkin.com -sivustolla, noudata määräaikoja, oikeat hinnat iloisia siitä, että löysit sinut

Merrel moab fst 2

-

Fabulous kävelykengät suoraan laatikosta täydellinen sopii todella mukava erittäin suositeltavaa nämä ovat 3. pari.

Super kengät

-

Olen tuntenut Merrellin jo pitkään, joten ei ole negatiivisia yllätyksiä. Nämä kengät ovat kauniita, kevyitä, mukavia ja hyvällä otteella. Testataan keskipitkällä aikavälillä. Erittäin kilpailukykyinen hinta, toimitus 3 päivässä, vain onnea !!! Suosittelen Trekkinnia.

Upeat kengät

-

Yleensä se on hienoja kenkäparia. Se kulkee pienenä, joten valitse 0,5 - 1 koko suurempi, mutta se on kevyt ja mukava, ja sillä on mukava tuki ja pito.

Mahtava

-

Uskomaton mukavuus. Suosittelen sitä!

Merrell moab fst 2 goretex

-

Erittäin hyvä tuote, joka on ostettu erittäin kohtuulliseen hintaan. Ohjeellisia toimitusaikoja noudatettiin (3 päivää). Suosittelen TREKKIN.COMia laadukkaille ostoksille

Hyvä tuote

-

hyvä tuote ja vastaanotettu ajoissa

Rento ja karu

-

Upea näköiset matalat retkeilijät, jotka tuntevat olleensa ristikkäiskouluttajat. Kevyistä ja hyvin valmistetuista, niistä on tullut uusi suosikki rentoihin perjantaisin töissä. Loistava melkein mitä tahansa toimintaa varten. Merrell tarjoaa edelleen korkeaa laatua ja arvoa.

Arvostelu

-

Viileät kengät Toinen parini parhaimpia Moab 2 GTX kävelykenkiä, jotka olen koskaan omistanut ja kestäneet vuosisatojen ajan, nopea toimitus

Erinomainen hankinta

-

Merrell Moab 2 FST kengät ovat erittäin hyviä, myös mukavia, jalkatuki näyttää hyvältä. Se on erittäin urheilullinen, melkein rento muotoilu. Pohjassa on paljon pitoa ja ne ovat vedenpitäviä. Minun on vielä testattava ne paremmin voidakseni arvioida keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä. Koon suhteen suosittelen tilaamaan normaalikokoasi hieman suuremman koon, kuten yllä olevan 0,5 - 1 koon. Toimitus sujui hyvin, mutta huomaa, että sivuston toimittama toimitusennuste ei ole täysin oikea, Manner-Portugalin saapuminen kestää noin 3–4 työpäivää.

Upeat kengät

-

Toinen parini Moab 2 fst GTX -sarjan parhaimpia kävelykenkiä, jotka olen koskaan omistanut ja jotka kestävät ikäisiä

Mukavat (kävely) kengät

-

Olen ostanut Merrell-kenkiä jo pitkään ja joudun myöntämään, että minulla oli joitain epäilyjä, koska viimeinen pari oli selvästi kulunut nopeammin kuin ennen ... Minusta tuntuu, että laatu heikkenee valitettavasti. Lopulta tilasi Merrell Moab FST: t ja ensimmäiset vaikutelmat ovat positiivisia. Mukava kuin olen tottunut Merrellistä ja FST: t ovat myös erittäin kevyitä. Toivon vain, että kestävyys on tässä vaiheessa, kuten se oli muutama vuosi sitten ... Tilaan aina koon 42, joka on puoli suurempi kuin useimpien muiden tuotemerkkien kanssa.

Kaikki hyvä

-

Joten minulla oli pieni kurkkuhaava, jos kaikki sujuisi, koska luin tämän kaupan arvosanan vasta tilauksen jälkeen. Hyvin monet suhteellisen negatiiviset arvostelut ovat tehneet minusta epävarmoja. AAAABER ....... kaikki oli täydellistä. Toimitus oli siellä viikon kuluttua, tunnen jo Merrell-kengät ja otan ne uudestaan ja uudestaan täydellisen istuvuuden takia. Kaiken kaikkiaan taas erittäin mielellään.

Upea tuote

-

Ensimmäistä kertaa merilevä, erittäin tyytyväinen, erittäin mukavat ja mukavat kengät. Mainitsen vain, että yhden kengän sisävuorauksessa on 3mm laskos, mutta en tunne sitä ollenkaan, kun käytän sitä, joten kaikki ok!

❤merrell❤

-

Erittäin hyvät kengät, olen tämän merkin fani. Parempi oikeassa kuin valokuvassa. Super vastinetta rahalle

Upea tuote

-

Olen saanut oikeaan aikaan oikean kokoiset kengät. Olen siitä erittäin tyytyväinen, koska olen myös hieman peloissani ostaa asioita verkosta. Olen vihdoin löytänyt oikean parin. Se on mahtava moab. Tämä on toinen parini ja pidän todella näistä kengistä. Kannustan kaikkia ostamaan se.

Erittäin mukava

-

Viimeinen leveä ja erittäin joustava. Kevyt ja monipuolinen. Silmä koon mukaan. Käytän yleensä 43: ta, ja minun piti kysyä 45: tä.

Hyvää, mutta muuttaa kokoa

-

Pidän kenkästä ja se on mitä etsin. Minun on sanottava vain, että tietäen, että Merrell on pieni koko, tilasin kaksi kokoa tavallista enemmän, normaalisti tarpeen. Minun on muutettava ne puoleen koon pienemmäksi, koska tässä mallissa sen ei osoiteta olevan melko pehmeää. Tämä nostaa lopullista hintaa ... l

Täydellinen

-

Erittäin suositeltava, luotettava tuote ja täydellinen palvelu

Rrview marrel palaa

-

Erittäin hyvä laatu ja saapui ajoissa, mutta esine on hiukan tummempi kuin valokuvissa

Arvostelu

-

En ole koskaan tuntenut "kotona" uusien kenkien tapaan kuin Merrell Mqab.

Merrell moab fst 2 goretex

-

Kengät ovat erinomaisia, kevyet, vedenkestävät ja mutaa, pitävät mutaa erittäin hyvin.

Merrell

-

Takuun ja luottamuksen merkki ei koskaan epäonnistu

Hyvä kenkä

-

Moab 2: n toinen pari. Ensimmäinen oli mukana minun kävelemässä yli 1000 km.

Hyvä tuote

-

Ei paljon käytetty kenkiä vielä, mutta erittäin mukava ja näyttää hyvältä.

Hyvä kenkä

-

Erittäin mukavat kengät, joilla on hyvä pohja, erittäin hyödyllisiä vaellukselle, jossa maasto ei ole liian kivinen. Pohja on hyvä ja Goretex toimii niin matalilla lohkareilla, vaikka tämä viimeinen ominaisuus ei näytä olevan välttämätöntä tämäntyyppisissä kengissä ja kyllä bootissa. Kuitenkin erittäin tyytyväinen ostamiseen 4 kertaa, että olen asettanut sen. Luotan merkkiin, materiaaleihin ja kestävyyteen

Hyvä kenkä

-

Erittäin hyvä tuote, erittäin kevyt, erittäin mukava!

Erinomainen

-

täyttää odotukseni. Erinomainen tuote

Mortal käsi sfr 2 goretex

-

Erittäin mukava. Kurkun tex soittaa roolinsa täydellisesti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up