up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Merrell
360

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

plus
 • 360Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Play videoMerrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes
 • Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Tuotekuvaus Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Merrell Vapor Glove 3 -kengät tarjoavat matalaprofiilisen mallin ja rennon ilmeen etsinnöillesi vuoristossa, kun tarvitset optimaalisen otteen, mukavuuden, vakauden ja hengittävyyden , ja ne antavat sinulle täydellisen tuntuman maasta pienen pudotuksen ansiosta.

Nämä vaelluskengät on suunniteltu Vibram TC5 + -pohjalla , joka on valmistettu erittäin kestävästä kumimateriaalista hankauksille, erinomaiselle otteelle, vakaudelle ja tuelle. Merrell Barefoot 2 -rakenne mahdollistaa selkeän havainnon maastosta, kuten jalkasi alasti, ja TrailProtect-kapseli tarjoaa ainoan tuen välttäen iskuja kivillä.

Yläosassa heillä on pehmeä nahka, joka tarjoaa mukavan tunteen ja on kestävä. M Select FRESH -tekniikka on vastuussa kenkien pahan hajun absorboinnista myös hengittävän verkkovuoren ansiosta. Näissä vaelluskengissä on integroitu pohjallinen ja normaalit nauhakiinnikkeet.

Tämä minimalistinen kenkä tarjoaa suurimman vapauden ja yhteyden maastoon.

Vapor Glove 3: lla saat luonnollisemman kokemuksen ja saat herkkyyden jalkapohjasta reagoidessasi paremmin maaston muutoksiin, ja kaikki näyttävät paljon arkisemmalta.

OMINAISUUDET:

Täysjyvänahkainen päällinen.

Paljain jaloin 2®-rakenne, joka tarjoaa suuren vakauden.

M Select ™ FRESH antimikrobiset aineet vähentävät kenkähajua.

Vibram® TC5 + ulkopohja.

0 mm pudotus.
Pidätkö Merrell Vapor Glove 3 Shoes tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten kengättuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten kengät valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias Merrell Vapor Glove 3 Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (21)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Positiivinen arviointi

-

Erinomainen kenkä, joka on erittäin kevyt, pehmeä ja liikkuu kanssasi, melkein kuin paljain jaloin. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja nopeaan palveluun, kaikki sujui täydellisesti. Voin vain suositella.

Erinomainen kenkäostos

-

Kävellä melkein kuin olisit paljain jaloin, korkea herkkyys. Erittäin mukava.

Erinomainen

-

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Kengät ovat upeita, erittäin mukavia ja kauniita. Ja erittäin nopea palvelu.

Erinomainen istuvuus

-

Erinomainen istuvuus, tunnet tuskin huomaa, että sinulla on niitä jaloillasi, ja Vibram-pohja on bonus. Hyvä palvelu myös.

Saapui ilmoitettuna

-

Hyvä kenkä, todella mukava ja parempi kuin heidän verkkosivustonsa MSRP-hinta.

Merrel

-

Erittäin sopivat kengät kulutuspinnan vikojen korjaamiseen. Minulle, jolla on vanha Achilles-jäntevamma, he auttavat minua sen takia, että kävelee paljain jaloin.

Erinomaiset kengät

-

Erittäin mukava, sopii kuin hansikas. Ainoa ongelma on, että en voi käyttää mitään mittatilaustyönä tehtyjä pohjallisia (litteille jaloille), mutta jotenkin kävelen heidän kanssaan ilman suurta kipua, joten pidän niistä todella.

Suuri kenkä

-

Super fit, koko kuin tavallisissa kengissä, max 1/2 numeroa suurempi. Paljon tilaa varpaille. Hyvä tunne ja hyvä pito. Näyttää myös jokapäiväisiltä kengiltä, ei niin suurilta tai urheilullisilta kuin monet muut. Varaa jälleen turvallisesti.

Merrell-höyrykäsine 3

-

Minulla on ollut muutama pari Merrell-käsineitä, ja minä rakastan niitä! ne sopivat jalkoihini täydellisesti ja antavat minulle tunteen, että kävelen paljain jaloin, kauniisti kosketuksessa maahan. nämä eivät ole poikkeus ... - yksinkertainen mutta tyylikäs ulkonäkö, kaunis väri, erittäin kevyt ja korkealaatuinen viimeistely.

Yläosa

-

Mukava, visuaalisesti houkutteleva kenkä: kevyt, mukava istuvuus - aito paljain jaloin. Väri on hieman tummempi kuin kuvissa, mutta erittäin miellyttävä. Toimitus erittäin nopea ja edullinen.

Erinomainen!!!

-

Erinomainen kauppa ja tossut

Hyvä paljain jaloin kenkä

-

Erittäin tyytyväinen. Mitoitus on juuri sopiva tai jopa hieman tilava. Käytän tyypillisesti 44 tai 43 znug-sovitusta varten. Sain 43 ja se sopii täydellisesti

Nopea palvelu

-

Kahden päivän tilaukseni kotona, vastaavat palvelut antavat luottamusta; valittu tuote ilman ansoja tai yllätyksiä.

Meirelles-höyrykäsine 3

-

Erittäin mukavat kävelykengät ja kaunis

Super paljain jaloin kenkä

-

Minulla on jo joitain paljain jaloin kenkiä ja malli on erittäin mukava käyttää, jopa pidemmällä matkalla. Voin vain suositella sitä kevyeksi ja mukavaksi

Loistava

-

Tämä on ensimmäinen paljain jaloin kenkäni, ja ne eivät petä. Se on kuin käveleminen tossilla, tarpeeksi kumipohjaa jalkojesi suojaamiseksi, mutta tarpeeksi ohut tuntemaan kaiken, mitä tapahtuu kävelevälläsi pinnalla. Yläosa on pehmeä ja joustava, ja ne vaativat 0 taukoa aikaa toisin kuin useimmat jalkineet. Tilaan ehdottomasti uudelleen ja tämä on saanut minut haluamaan pysyä paljain jaloin tyylin jalkineiden kanssa nyt.

Kaunis tyylikäs kenkä

-

Väri on kaunis, se on erittäin mukava ja se on kuin käveleminen jalkoillasi. Hinta on wow

Kevyt ja mukava

-

Pidän heistä, ne ovat todella mukavia. Minun on vain opittava kävelemään eri tavalla. :)

Kuinka mennä paljain jaloin

-

Ne sopivat kuin hansikkaat, erittäin mukavat

Yläkenkä

-

Rakastan tätä kenkiä. Minulla on se jo oliivissa ja olen nyt tilannut sen uudelleen sinisellä "navi". Erittäin tyytyväinen. On parempi tilata puoli kokoa suurempi.

Erittäin mukava kenkä

-

Olen Nike-ilmaisten mallien fani. Se on erittäin kätevä kantaa ja erittäin kevyt. Nauhat ovat koristeellisempia. Sopii täsmälleen kuten olen tottunut Nike-ilmaisista malleista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up