`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Merrell

Merrell

Merrell on työskennellyt tällä alalla yli 30 vuotta ja se on säilyttänyt huipputasonsa nykypäivään asti. Vuosien varrella Merrell on yksi suosituimmista jalkinemerkeistä kaikille ulkoilmaharrastajille ja vuorikiipeilijälle. Ajan myötä juoksu- ja ulkotarvikkeiden kysyntä on muuttunut, ja Merrell on ylpeä menestyksekkäästä pysymisessä näiden muutosten kanssa. Nykyään Merrell-juoksukengät ovat tulleet poikkeuksellisen suosituiksi asiakkaiden keskuudessa eleganssin ja tyylin vuoksi.
Merrell-juoksukengät näyttävät niin upeilta kuin he tuntevat minne ikinä menetkin. Merrell-kengät on valmistettu uusimmalla tekniikalla mukavuuden, vakauden, tyylin ja tarkkuuden takaamiseksi. Nämä kengät eivät ole enää vaeltamista, kiipeilyä ja patikointia varten. Innovatiivisia malleja ja tyylejä on laaja valikoima. Kaikille muotitietoisille ihmisille Merrell-juoksukengät ovat ihanteellinen valinta. Tarjoamme innovatiivisia malleja miehille ja naisille. Hinnat ovat kohtuuhintaisia ja tunnet hienon juoksukokemuksen laittaessasi nämä parit!

naisten retkeilykenkä

naisten retkeilykenkä

naisten maastopyöräilykengät

naisten maastopyöräilykengät

naisten sandaalit

naisten sandaalit

miesten retkeilykenkä

miesten retkeilykenkä

miesten trail-juoksukengät

miesten trail-juoksukengät

miesten sandaalit

miesten sandaalit

Osastot

Lasten kengät (28)

Miesten kengät (112)

Naisten kengät (120)

KAIKKI( Merrell )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet

Sulje