`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Merrell

Merrell

Merrell on työskennellyt tällä alalla yli 30 vuotta ja se on säilyttänyt huipputasonsa nykypäivään asti. Vuosien varrella Merrell on yksi suosituimmista jalkinemerkeistä kaikille ulkoilmaharrastajille ja vuorikiipeilijälle. Ajan myötä juoksu- ja ulkotarvikkeiden kysyntä on muuttunut, ja Merrell on ylpeä menestyksekkäästä pysymisessä näiden muutosten kanssa. Nykyään Merrell-juoksukengät ovat tulleet poikkeuksellisen suosituiksi asiakkaiden keskuudessa eleganssin ja tyylin vuoksi.
Merrell-juoksukengät näyttävät niin upeilta kuin he tuntevat minne ikinä menetkin. Merrell-kengät on valmistettu uusimmalla tekniikalla mukavuuden, vakauden, tyylin ja tarkkuuden takaamiseksi. Nämä kengät eivät ole enää vaeltamista, kiipeilyä ja patikointia varten. Innovatiivisia malleja ja tyylejä on laaja valikoima. Kaikille muotitietoisille ihmisille Merrell-juoksukengät ovat ihanteellinen valinta. Tarjoamme innovatiivisia malleja miehille ja naisille. Hinnat ovat kohtuuhintaisia ja tunnet hienon juoksukokemuksen laittaessasi nämä parit!

naisen vaellus

naisen vaellus

naisten juoksu

naisten juoksu

NAISTEN SANDALIT

NAISTEN SANDALIT

miesten vaellus

miesten vaellus

miesten juoksu

miesten juoksu

lapset

lapset

Osastot

Lasten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

KAIKKI( Merrell )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Sulje