up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita vaelluskengät

Laadukkaasta nahasta valmistetut vaelluskengät tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden, vedenkestävyyden ja kestävyyden. Ne ovat ihanteellisia raskaille kuormille ja maastossa. Yllättäen on olemassa laaja valikoima vaihtoehtoja ultrakevyistä polkujuoksukengistä kiipeilykenkiin, vaellus tai vaelluskenkiin ja vuorikiipeilykenkiin. Vaelluskohteestasi riippuu, minkä tyyppinen kenkä vastaa tarpeitasi ulkona.

Kuinka valita vaelluskengät


• Sinulla on runsaasti valintoja kevyistä juoksukengistä vuorikiipeilyyn . Valitse se, joka sopii vaellustarpeisiisi.
• Ota perusteellinen käsitys kengän osista, kuten ylä , ala , välipohja, ulkopohja ja muut osat ennen lopullisen päätöksen tekemistä.
• Huolimatta siitä, mihin olet menossa, varmista, että asettamasi kenkä sopii täydellisesti kokoon.

Vaelluskenkien tyypit


Vaelluskengät
Hengittävät saappaat vaellukselle ja vaellukselle ovat kevyet, matalat mallit joustavalla välipohjalla ja ihanteelliset päiväretkille.

Päivän vaelluskengät
Nämä kengät on suunniteltu keskikokoisista ja korkealle leikattuihin malleihin, ja ne vaativat vähän sisääntuloaikaa. Ne ovat joustavia ja vedenpitäviä saappaita ja sopivat erinomaisesti lyhyille vaellusretkille. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia ja Haglöfs suunnittelevat ja tarjoavat erinomaisen valikoiman miesten saappaita.

Reppu saappaat
Usean päivän vaellusretkille retkeilykengät ovat paras valinta. Ne on suunniteltu raskaammille kuormille, ja ne ovat yleensä korkean muotoisia malleja, jotka suojaavat nilkkoja hankaukselta. Nämä vaelluskengät ovat jäykempiä, tukevia ja kestäviä.


clouse menu Sulje