up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita sandaalit ulkona

Vaellussandaalit on valmistettu erityisesti ulkona ja suunniteltu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten kumi, nahka ja EVA. Retkien aikana löydät monia liukkaita pintoja. Siksi on tärkeää saada jalkineet, jotka toimivat parhaiten tällaisissa olosuhteissa ja joilla on erinomainen pito.
Etsi miesten sandaaleja, jotka on valmistettu paksusta langasta, jotka eivät ole liukkaita mutaisissa ja märissä olosuhteissa. Vaelluskumisandaalit, joissa on kumipohja, toimivat parhaiten. Voit myös harkita joitain synteettisistä materiaaleista valmistettuja jalkineita, jotka tarjoavat myös riittävän piton.

Muista, että ulkosandaalit ovat hyvin erilaisia kuin perinteiset varvastossut. Nahkasandaalit on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten paksusta nahasta ja synteettisestä materiaalista, kestämään vaikeimmat olosuhteet ulkona. Polyesterisandaalit ovat puhkeamiskestäviä ja antavat sinun kävellä mukavasti terävässä maastossa.

Vaellusten aikana kärsit myös iskuista, kun jalkasi altistuvat suurelle stressille kävellessäsi epätasaisilla pinnoilla, kivillä ja puiden juurilla. Etsi ulkosandaali, jossa on EVA tai vaahtomuovivälipohja, joka vähentää jokaisen askeleesi vaikutuksia. Ulkosandaalit, joissa on geelipehmuste ja kaarituet, ovat mukavia pitkillä vaellusretkillä. Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva ja Merrell valmistavat korkealaatuisimpia polyamidisandaaleja ja tekstiilisandaaleja.


clouse menu Sulje