up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Miesten vaatteet flecha flecha

Fleecet - Huppu: Without hood

()
load

Miksi fleece on hyvä vaihtoehto ulkona?

Fleece valmistetaan pyörittämällä hyvin pieniä kuituja puhtaaksi kankaaksi, joka sitten laidunnetaan sulavaksi, reheväksi kankaaksi. Vaikka nykyään jotkut fleece on valmistettu polyesteristä, luonnonmukaisista langoista, erityisesti puuvillasta valmistettu fleece sopii paremmin ympäristöön.

Fleecetakki

Fleecetakki on polyesterisynteettisestä fleecestä, kuten kylmästä fleecestä valmistettu takki. Fleecetakissa on enimmäkseen vetoketju keskellä painikkeiden tai muiden nauhojen sijaan. Parhaat fleecetakit ovat saatavana Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Adidas .

Miksi fleece on hyvä vaihtoehto ulkona?

Fleece kangas on ihanteellinen vaihtoehto, jos etsit jotain kestävää, joustavaa ja ihoystävällistä ulkokierroksille. Koska fleece kangas voidaan valmistaa rajoittamattomilla väreillä ja tulostaa äärettömillä kuvioilla, se on erinomainen valinta retkeilijöille ja retkeilijöille.
Vaikka fleece on peräisin kankaasta ulkovaatteisiin ankarissa sääolosuhteissa, fleece on nyt muotoiltu kaikkeen hattuista ja käsineistä takkeihin ja peitteisiin. Suunnittelunsa vuoksi, se on luotu, se ei pilleri ja muodosta pieniä solmuja kankaalle samalla tavalla kuin muut synteettiset aineet. Koska se ei repeydy tai vapauta, fleecekankaat ovat klassinen valinta koko perheen ulkokiertueelle.
Polaarisella fleecekankaalla on kaksipuolinen massa, mikä osoittaa, että kangas on samanlainen molemmissa tasoissa. Se on erittäin kestävä, pitää lämpöä ja valuu nopeasti, minkä vuoksi ulkona kannattajat käyttivät sitä villan sijaan. Fleece paalupäällysteen valmistus luo ilmataskuja pitämään käyttäjän lämpimämpiä kuin villa ja muut materiaalit. Sen kevyt ja enemmän lämpöä varmistanut sen luotettava valinta talvella retkeilyyn ja retkeilyyn.


clouse menu Sulje