up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Miesten ulkoiluhousutyypit

Miesten housut ovat saatavana Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Adidas . Tässä on joitain miesten housuja, jotka on annettu alla:

Eristetyt housut
Eristetyt housut ovat yleisimpiä ja suosituimpia ulkoiluhousuja. Ne tarjoavat sinulle yhdistelmän lämpöä ja suojaa elementeiltä. Eristetyissä housuissa on tavallisesti synteettinen kerros. Eristysmassa punnitaan grammoina, ja mitä suurempi luku, sitä lämpimämmät ja ylimääräisesti eristetyt housut ovat.

Farkut Housut
Farkkuhousut ovat eräänlaisia housuja, jotka on yleensä valmistettu farkusta, joka on eräänlainen puuvillakangas. Farkkuhousut voivat olla eri värejä, mutta ne ovat useimmiten sinisiä.

Lasten housut
Lastihousut ovat tukevia puuvillahousuja, joissa on monia syviä taskuja, joita perinteisesti käytetään kenttäsovellusten kestämiseen. Suurin osa rahtihousuista on löysä, mutta älykkäämpiä rahtihousuja leikataan kapeammin jalan läpi ja pienennetään nilkassa. Ne ovat yleensä khakin tai oliivin väriä, mutta voimakas märkä epämääräinen väri antaa tyylikkäämmän ilmeen.

Verryttelyhousut
Verryttelyhousut ovat miesten rakastetuimmat housut. Heillä on erittäin rento istuvuus, joustava tai kiristysnauha vyötärölinja ja todennäköisesti taskut.

Verryttelypuku housut
Verryttelypuku housuissa käytetään usein polymeroitua materiaalia, niillä voi olla erittäin tiukka rakenne ja myös suora, jotta ne olisivat rentoja, vaikka joillakin on tiukka istuvuus. Siinä on myös värinauha jalan sivussa.clouse menu Sulje