up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitkä collegepaidat tarvitsen?

Hupparit ovat rentoja, pitkähihaisia villapaita, joissa ei ole kaulusta. Paidat koostuvat herkkä, läpäisevän, kuten puuvilla vaatteita, jossa tiiviit tai joustavat hihansuut ja usein kiristysnauha vyötärölinja, paidat miehille yleensä kuluneet taas urheilullinen toiminta lämmön tai provosoida hikoilua. Voit ostaa miesten collegepaidat Arcteryxistä, Salomonista, Salewasta, Columbiasta ja Adidaksesta.

Hupparit

Hupparit pitävät usein muhkompeleita syvemmälle edessä ja kiristysnyöriä hupun reiän sijoittamiseksi. Hupparit pitävät sinut kuumana, ne suojaavat sinua kylmältä säältä. Toki, ne ovat tärkeä osa talvivaatteita. Miesten huppareita käytetään myös ulkokierroksilla.

Voit ostaa miesten huppareita Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Adidas .

Mitkä collegepaidat tarvitsen?

Tässä on joitain vinkkejä, joita voit seurata valitessasi mitä paitaa tarvitset:

1. Löydät collegepaidat eri materiaalityypeistä luonnonkuiduista upeisiin kuituyhdistelmiin. Haluat jotain mukavaa hoitaa ja se näyttää sopivalta ihon lähellä. Vältä asioita, jotka tuntuvat kovilta tai naarmuilta.
2. On muutamia vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä, kun tarkastelet minkä tahansa collegepaidan sopivuutta. Mitoitus varmistaa, että liikkumisrajasi ei ole millään tavalla estetty.
3. Varmista, että se liukuu pään yli mukavasti. Ihannetapauksessa vaatteen siirtäminen pään yli ei laajenna materiaalia. Tuloksena on, että collegepussi näyttää hyvältä pitkään.


clouse menu Sulje