up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita käsineet?

Käsineet ovat vaatteita, jotka peittävät käden. Käsineissä on yleensä erilliset kotelot tai aukot jokaiselle sormelle ja peukalolle. Käsineet puolustavat ja lohduttavat käsiä kohti kylmää tai lämpöä. Voit ostaa käsineitä Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Petzl .

Täysi sormi

Täyssormikäsineet tarjoavat paremman suojan vahingoista, jos pudotat tai kosketat teräviin tai vaarallisiin esineisiin. Täyssormikäsineet ovat yleensä erinomaisia kylmässä ilmastossa ja auttavat rajoittamaan paleltumia. Veren virtauksen hidastumisesta johtuen. Jos kätesi kastuvat savesta, sateesta, lumisateesta, hikoilusta yms. Käsineet, ne sallivat usein luotettavamman pidon kuin paljaat sormesi.

Puolisormi

Puolisormiset käsineet tukevat sinua, kun kirjoitat tietokonetta tai puhelinta, jossa on näppäimistö. Nämä ovat käytettävissä myös silloin, kun käytät näytön älypuhelinta. Nämä käsineet ovat kuuluisia ratsastajien keskuudessa, koska puolisormiset käsineet tukevat heitä siirtämään kahvan tankoja mukavasti.

Rukkaset

Rukkaset ovat eräänlaisia käsineitä, jotka käsittävät koko käden, mutta joilla ei ole erillisiä sormien reikiä tai koteloita. Yleensä lapaset jättävät peukalon edelleen neljästä ylimääräisestä sormesta. Heillä on erilaisia sävyjä ja kuvioita.

Vinkkejä käsineiden valitsemiseen

• Valitse käsineet, jotka antavat tehokkaamman otteen, hallittavan mukavuuden ja suojaavat mahdollisia vammoja.
• Pysäytä leikkaukset ja loukkaantumiset valitsemalla kestävät, kestävät käsineet.
• Valitse vain käsineet, jotka on valmistanut luotettava tuotemerkki ja jotka uskot toimittajan markkinoimana uudessa tilassa.
• Valitse oikea istuvuus, koska oikein käteen sopivat käsineet pysyvät erityisen turvallisesti päällä ja antavat luotettavamman suojan.


clouse menu Sulje