up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Liivityypit

Liivit ovat hihattomia ja mahdollistavat paremman kuljetuksen ja liikkumisen. Liivit ovat myös erittäin käteviä ja ne on valmistettu erittäin sileistä ja hikeä kestävistä materiaaleista, jotka antavat poikkeuksellisen monipuolisen mukavuuden ja rauhan käytettäessä niitä. Miehille on olemassa erilaisia liivejä, joilla kaikilla on erilaiset kangasominaisuudet. Voit ostaa miesten liivejä Salewa , Columbia , Adidas , Haglöfs , CMP .

Vedenpitävät liivit

Vedenpitävissä liivissä on ulkokankaassa kerros, jossa on täysin sidotut sulkimet, ja niissä voi olla sisäänrakennettu kalvopäällyste. Vaipan vuori on materiaalikerros, jossa on monia pieniä reikiä hengittävyyden helpottamiseksi, koska nämä aukot ovat niin pieniä, ettei vesi pääse siihen. Vedenpitävillä liiveillä on vedenpitävä luokitus, jotta voit ymmärtää kyseisen artikkelin sopivimmat sääolosuhteet.

Tuulenpitävät liivit

Tuulenpitävät liivit ovat liivejä, jotka eivät päästä tuulta läpi. Ne ovat erittäin hyödyllisiä pitämään sinut lämpimänä. Vaikka tuulenpitävät liivit saattavat olla ohuita eivätkä yksinään kovin lämpimiä, tuulenpitävät materiaalit pitävät kaiken eristävän ilman, joka on suljettu vaatteiden sisäkerroksilla, mikä päinvastoin puhaltaa pois.

Hengittävät liivit

Hengittäviä liivejä käytetään usein, kun on lämpimämpää, mikä osoittaa, että kehon on vapautettava lämmöstä voimakkaan toiminnan, kuten vaelluksen tai juoksun, aikana. Samanaikaisesti keho on peitettävä ja pidettävä kuivana, joten hengittävät liivit ovat tärkeitä, jotta ne ovat valmiita vapauttamaan lämpöä ja pysymään kuivina samanaikaisesti.


clouse menu Sulje