up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Millaisia vaellustarvikkeita tarvitsen

Vaatetustarvikkeet

Vaatetustarvikkeet ovat paloja, joita käytetään osallistumaan pukuun toissijaisessa tilassa. Vaatetustarvikkeet ovat edullisia täydentämään tarkasti käyttäjien ulkonäköä. Vaatetustarvikkeita on saatavana tuotemerkeillä, kuten Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP ja Black Diamond .

Vyöt

Vyöt ovat joustavaa hihnaa tai nauhaa, joka on yleensä valmistettu nahasta, muovista tai viskoidista kankaasta. Vyöt on kiedottu suoran vyötärön ympärille tai sen lähelle. Hihnan päät ovat auki, ja puristin asettaa hihnan renkaaksi sitomalla hihnan toisen pään toiseen päähän.

Vaellushihnat

Vaellushihnat ovat tärkeä osa retkeilyvarusteita. Hyvät vaellushihnat ovat enemmän kuin lisävaruste, koska ne voivat tehdä niin paljon enemmän kuin housujen pitäminen.

Vuorivyöt

Vuorivyöt ovat vaihdetta, jota käytetään vuorikiipeilyn aikana. Sen tulisi sopia vyötärölinjan yli. Vuorihihnat ovat riittävän tiukat, jotta et voi vetää niitä alas. Soljen säätö on puolivälin läpi, eikä sitä ole saavutettu molemmissa päissä.

Kaupunkivyöt

Urban vyöt ovat joustavia hihnoja, jotka liikkuvat kanssasi. Siinä on kiehtova puristin, joka liikkuu sinulle. Kaupunkivyöt lisäävät hienostunutta viimeistelyä ulkonäköön. Valmistettu usein korkealaatuisesta materiaalista ja ovat kevyitä. Niiden kokonaispituus on noin 40 tuumaa, mutta jotkut kaupunkivyöt vaihtelevat 30 34 tuuman sisällä.


clouse menu Sulje