up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

T paitojen tyypit

T paita on tekstiilipaidan muoto, jota kutsutaan muodon ja hihojen T muodoksi. Perinteisesti sillä on lyhyet hihat ja pyöristetty pääntie, joka tunnetaan miehistön kaulana, josta puuttuu kaulus. T paidat on yleensä valmistettu joustavasta, kevyestä ja taloudellisesta materiaalista ja ne on helppo pestä. Voit ostaa miesten paitoja helposti osoitteesta Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Adidas . Miesten paidoilla on erilaisia tyylejä ja sävyjä.

T paita pitkähihainen

Sekä miesten että naisten pitkähihaiset t paidat ulottuvat käsille kokonaan ja suurin osa niistä on muotoiltu suoraviivaisesti. Ne eivät ole liian tiukka tai liian löysä. Jotkut T paidat, joissa on pitkät hihat , joiden rannekkeet ovat hieman tiukempia kuin muu hiha. Tämä erityinen tyyli nähdään usein miesten t paidoissa. Toisaalta naisille on pitkähihaisia t paitoja, jotka ovat merkityksettömän tiukasti ranteessa, mutta koko hiha on soihtu. Pitkähihaiset t paidat ovat ihanteellinen vaihtoehto viileällä säällä.

T paidat lyhythihaiset

Tämä on suosituin hihatyyppi, jota havaitaan t paidoissa. T paita lyhyet hihat muodostavat puolet olkavarresta. Ne ovat saatavana sekä vapaasti että tiukasti, vaikka suurin osa naisten t paidoista on täsmälleen sovitetut. Miesten t paidat eroavat naisten t paidoista. Ero perustuu olennaisesti sovitukseen. Jotkut naiset kannattavat mieluummin miesten t paitoja niiden löysän istuvuuden vuoksi. Lyhythihaisista T paidoista on saatavana useita malleja ja sävyjä.


clouse menu Sulje