`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Millet

Millet Amuri Leather

Millet Amuri Leather

  • Millet Amuri Leather
  • Millet Amuri Leather
  • Millet Amuri Leather
  • Millet Amuri Leather

Millet Amuri Leather

Tuotekuvaus Millet Amuri Leather

Viimeisimmän sukupolven nahkakengät. Ympäri vuoden aikana ennen, kiipeilyä ja kiipeilyä ne antavat keveyden, joustavuuden, kärjen tarkan tarkkuuden ja kumipohjan pidon, joka auttaa sinua suorittamaan kallioiden jalkoihin ja kallioihin.

Ominaisuudet:

Alhainen halkaistu nahkainen yläosa, sopii hyvin tarkkuuslenkkiin

Mukava, kevyt EVA-välipohja

Millet 4PointsGrip ™ ulkopohja: kevyt, joustava, erittäin tahmea

Harrastukset:

Lähestyä

Tekniset tiedot:

Kankaat: Matryx® nylon / Kevlar®-kangas

PU-peitot

Ulkopohja kumimuro

EVA-välipohja

PITUUS 320 gr

Hoito:

KENGÄT JA KENGÄT KENGÄT:

Millet reput on pestävä veteen ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.

Ennen kaikkea koskaan aseta reppuasi joko pesukoneeseen tai kuivaajaan.

Kuivaus tulisi tehdä ulkoilmassa.

Tekniset tiedot:

Anti shock EVA -levy:

EVA-välipohja, jossa on anti-shock-insertti, parantaa kengän dynaamista reaktiota. Se antaa palautetta ja mukavuutta lisäämättä painoa.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Kengättuotteita suoraan Millet:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Millet Amuri Leather, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Millet Amuri Leather

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyödyllinen lähestymistapa kengät

-

Hyvä pohja ja näyttävät hyvältä. Suositellaan hyväksi lähestymiskenkäpariksi, joka sopii erinomaisesti joihinkin helposti keskipitkille reiteillesi.

Suuret kengät

-

Erinomaiset kengät, olkaa varovaisia, mutta ne sopivat hyvin.

Millet amuri nahka

-

Expedition ja vastaanotto erittäin nopeasti. Hyvä tuote! Erittäin kevyt ja melko käyttökelpoinen patikointiin päivittäin. Otin kokoa tavallisen koon yläpuolella, suosittelen samaa.

Ensimmäinen hirsipari "... kannattaa odottaa!

-

Trekinn on kuin karkkikauppa hammaslääkäreille. Heillä on valtava valikoima ja ne tarjoavat malleja ja väriteemoja, joita et voi saada osavaltioissa. Amuri Leather on upea näköinen kenkä, jolla on ainutlaatuinen kielen muotoilu / vaikka olet tietoinen merenkulun pituudesta ja he pitävät sinut hyvin tietoisina, luulisi, että vuonna 2019 he saisivat vähän kenkiä Euroopasta USA: han nopeammin. Mutta he kertoivat minulle, kuinka kauan odottaa merenkulun olevan ja oli 21 päivää. Olen hyvin onnellinen leiriläinen! Kiitos Trekinnille ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje