up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

plus
  • Play videoMillet Baikal 1100 Sleeping Bag
  • Millet Baikal 1100 Sleeping Bag
  • Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

Tuotekuvaus Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

Tämä kolmen kauden synteettinen täyttömakuupussi, joka on suunniteltu retkeilyyn ja vaellukseen, hallitsee märät olosuhteet todella hyvin. ”Kankaan alla joudut usein käsittelemään kondenssivettä”, selittää tuotepäällikkö Antoine. ”Kosteutta voi tulla kehosta, mutta se voi olla myös erittäin märkää ulkopuolella, kun sataa tai sataa. Siellä on myös maan kosteutta. Synteettinen täyte reagoi hyvin kaikkiin tämän tyyppisiin kosteuksiin. ”Muita synteettisen täytön etuja? Edullinen ja helppohoitoinen: “Voit konepestä synteettisen täyttöpussin ja varastoida sen puristettuna.” Saatavana kuudessa mallissa, jotka on räätälöity sinulle ja harrastuksillesi, BAIKAL-sarjan avulla voit valita sopivien mukavuuslämpötilojen mukaan. 1100 REG on vakiokoko. Pitkien käyttäjien tulee valita 1100 LONG-versio. Tämä tuote on ´´Regular´´ (RG) koko: kokonaispituus = 215 cm. Saatavana myös koossa «Long» (LG): MIC1072


Ominaisuudet:

Mukava muumion muoto
Synteettinen täyte ja polyamidikuori suojaavat kylmältä ja märältä
Kaksipuolinen vetoketju ja sisällä kylmäläppä / sisätasku
Huppu nauhalla
Vasen tai oikea vetoketju, yhdistettävissä


Tekniset tiedot:

Mitat:
Kokonaispituus: 215 cm
Olkapään leveys: 75 cm
Jalan leveys: 45 cm
Tilavuus pakkauksen jälkeen: 8,5L

lämpötilat:
Mukavuuslämpötila: 5 ° C
Rajamukavuuslämpötila: 0 ° C
Äärimmäinen lämpötila: 16 ° C
Mukavuuslämpötila: Tähän lämpötilaan saakka käyttäjä ei tunne kylmää, kun makaa rentouttavasti selällään.
Rajamukavuuslämpötila: Mukavuuslämpötilan ja rajamukavuuslämpötilan välillä käyttäjän täytyy käpertyä pysyäkseen mukavasti lämpimänä. Rajamukavuuslämpötilan alapuolella käyttäjä voi tuntea kylmää.
Äärimmäinen lämpötila: Lämpötila, jossa käyttäjällä on voimakas kylmä tunne, joka voi vaikuttaa hänen terveyttään (hypotermia). Käyttäjiä ei suositella saavuttamaan tätä lämpötilaa.

kankaat:
Polyamidi 40 denier 255t ripstop //// 100% polyamidi
Super sekoituskuitu //// 100% polyesteri

Paino: 1270 g
Aktiviteetit: Vaellus


tekniikka:

Kylmäläppä:
Sulkimen kylmäläpäinen läppä tarjoaa ylimääräisen lämpösuojan, joka estää lämpöhäviöitä sisältäpäin.

Pohja 1-kerros:
Yksikerroksinen synteettinen eristys makuupussin alaosassa

Pieni vaikutus:
LOW IMPACT on ainutlaatuinen standardi, joka perustuu kahteen olennaiseen ekologisen suunnittelun kriteeriin: ympäristöystävällinen materiaali (vähintään 40% tuotteen painosta on käytettävä ympäristöystävällistä materiaalia) ja sertifikaatit (vähintään 80% tuotteen painosta on oltava BLUESIGN®-hyväksyttyä) .

2 suosituinta kerrosta:
Kaksikerroksinen synteettinen eristys makuupussin yläosassa


Hoito:

Ilmastoi Millet-makuupussi säännöllisesti, jotta saat siitä hieman raikkautta ja varmista, että laukku on täysin kuiva ennen varastointia.
Makuupusseihin, jotka eivät sisällä untuvaa, sovelletaan yleisiä pesu- ja kuivausohjeita.
Katso makuupussit, joissa ei ole untuvia, katso alla olevaa kohtaa ”Tuotteet, jotka sisältävät untuvaa”.


Millet Baikal 1100 Sleeping Bag:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Makuupussittuotteita Makuupussit kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Millet-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Millet on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Millet Baikal 1100 Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea makuupussi

-

Tein Mont Blanc -kiertueen sen kanssa (teltassa), se on kevyt ja lämmin, ja laatu on siellä. Minä suosittelen.

Laatu tilauksesta

-

Käsittelyaika, kuitti yhteensopiva. Esitän tämän lausunnon vasta kokeillessani tätä laukkua todellisissa olosuhteissa koko yön sateisella, tuulisella säällä 12 asteen ulkolämpötilassa. Pussin käyttö Tarpin kanssa varustetussa riippumatossa Vahvistan seuraavat seikat:> Nikkelivetoketjun avaaminen / sulkeminen, vuorausta ei ole tukossa huolimatta riippumaton epämukavuudesta tämän harjoituksen suorittamisessa:)> Lämpö: ei ongelmaa, mutta sen odotetaan olevan 5 °, kun se oli 12 ° ja tuulen nopeus 25 km / h kaikesta huolimatta. > Ominaisuudet: kohtaamispaikassa myös käytännöllinen vetoketjullinen tasku lamppujen, avainten ... ja varsinkin nopeaan säilyttämiseen erittäin hyvän kokoisessa puristuspussi Haluan huomauttaa, että se oli ensimmäinen Bivouac :) Lyhyesti sanottuna suosittelen tätä mallia, joka täyttää täydellisesti odotukseni.

Upea tuote

-

Erinomainen vastine rahalle ja nopea toimitus.

Makuupussi

-

Lähetys on saapunut lyhyessä ajassa, muutaman päivän kuluessa, jonka he sanoivat lähettäessään sinulle sinulle, olen kokeillut sitä kotona, se on mukava, kevyt, koko mukautuu kehoni ja sen suhteen, ovatko lämpötila valmistajan ilmoittamana, koska kun menen retkeilyyn, voin kommentoida.

Erittäin hyvä laatu

-

Materiaali on greta, vetoketjut näyttävät vakailta, rakastan myös samat värit kuin kuvassa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up