`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Millet

Millet Bouthan Goretex

Millet Bouthan Goretex

Millet Bouthan Goretex

Millet Bouthan Goretex

  • Millet Bouthan Goretex
  • Millet Bouthan Goretex
  • Millet Bouthan Goretex
  • Millet Bouthan Goretex
  • Millet Bouthan Goretex
  • Millet Bouthan Goretex

Millet Bouthan Goretex

Tuotekuvaus Millet Bouthan Goretex

Tilava alppihiihtomalli, jossa on runsaasti tilaa vaivattomille varpaille. Trad robottiharrastajille BOUTHAN GTX tarjoaa ylivoimaista mukavuutta ja täydellistä suojaa. Valikossa: Vibram® ulkopohja (vertaamattomalle vetokoukulle) ja GORE TEX® -vuoraus (korkean suorituskyvyn vedenkestävyys), nahkainen ulompi. "Olemme ainoa brändi, jossa käytetään rei'itettyä nahkaa kalvolla GORE TEX® optimoimalla hengittävyyttä", selittää tuotepäällikkö. "Nupukki, jota käytämme, on paras, karkaistu nahka. Se antaa tuotteelle uskomattoman pitkäikäisyyden, jos sitä hoidetaan hyvin. Nahka sopii jaloihisi ja asuu kanssasi ajan myötä, jolloin se muuttuu toiseksi ihoksi. "Niin puhuivat vakavia pitkän matkan retkiä! Pito ja kestävyys ovat vertaansa vailla. Tämä mid-leikkaus takki tarjoaa todistettua kestävyyttä, suojaa törmäyksiltä kärjellä ja täydellä kumirenkaalla.

Ominaisuudet:

Tukeva nahka

Mukavuus, puolikiinteä flex

Täysin vedenpitävä ja hengittävä kalvo, nahkainen vuori

Kaareva napitus

Kivisuoja ja täysi kumi rand

Luotettava, korkealla vetovoimalla varustettu vibrram®-vaelluskohde

Tekniset tiedot:

kankaat:

Nupukkinahkaa wr

Gore tex® -kalvo, jossa nahkainen vuori

Ulkopohja vibram® foura

Eva kaksitiheyksinen välipohja

Nahkavuori

Paino: 795 g

Technologies:

Goretex:

GORE TEX® -tuotteet ovat kestäviä vedenpitäviä, tuulenpitäviä ja erittäin hengittäviä.

Erittäin kestävä, se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja suojauksen.

Vibram:

Vibram-brändi on vertailuarvo pitoon ja kestävyyteen, jonka ulkopinnat tarjoavat.

Käytämme useita Vibram-pohjaosia, jotka sopivat täydellisesti vuorikiipeilyyn, alppihiihtoon ja kiipeilyyn.


Millet Bouthan Goretex on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Millet Bouthan Goretex:n kanssa.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Millet Bouthan Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Millet Bouthan Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Millet bouthan goretex

-

Ylhäällä Olen iloinen miellyttävästä ja valoisasta en pahoillani ostoksestani!

Butan gtx hirssi

-

Toinen pari BOUTAN GTX, merkittäviä kenkiä: mukavuus, pito, monipuolisuus! Suosittelen ilman rajoitusta

Hyvä tuote

-

Erinomainen käynnistyskäytäntö retkeilyyn kaikissa rinteissään ja kaikenlaisilla säällä. Olen kokeillut niitä Asturian vuoristojen eri alueilla ja ne vastaavat hyvin teknisiin maastoihin, kuten Picos de Europa -vuoriin, kuten metsäisempiin, pehmeisiin ja tulviin alueisiin. Mukava tavaratila, jossa on leveä ja kestävä. Butit putoavat itsestään, paitsi kuin kaikki, puhdista ne.

Kengät

-

Hyvä saappaat

Super-tuote

-

Kiitos Muller - 01.03.2017 Hei, olen erittäin tyytyväinen tähän sivustoon. Nopeus ja toimitus on erittäin hyväksyttävää (2 päivää) SUPERS-TUOTTEET Erittäin vakava professionalel ja kaupallinen. Suosittelen tätä sivustoa Francis

Super-tuote

-

Kiitos Muller - 01.03.2017 Olen erittäin tyytyväinen tähän sivustoon. Toimitusnopeus (2 päivää). Erittäin vakava ammatillinen ja kaupallinen. Suosittelen tätä sivustoa! kiitos

Iloinen + löytää tarkka korvaava

-

Ostin nämä (näyttää täsmälleen samalta) hyvin saappaat ehkä 20 vuotta sitten ja vaellus New England USA: ssa. Juuri nyt alkaa epäonnistua (yksi boot toe nyt erottaa boot, läppä läppä.). Suuri boot. Vaellus, raskas työ, reitin ylläpito, 4 vuodenaikaa. Paino noin 2 kg. kukin. Olen 79 ensi viikolla.

Hirssi

-

Hyvä raskas saappaat. He ovat käyttäneet heitä vaelluksille Fann-vuoreilla (osa Länsi-Pamir-Alay). Kengät antavat myös hyvän tuen nilkkaan. Varmista, että tilat oikean koon - muista, että varpaisi tulisi olla tilaa, kun olet menossa alamäkeen. Puolet koko minulle oli täydellinen.

Kiitos

-

Hei, olen erittäin tyytyväinen käytettävyyttä sivuston. Nopeus välinen järjestys ja toimitus on hyvin hyväksyttävä (3 päivää) Tämä on kaikki, mitä kunnia ja osoittaa erittäin suuri ammatillinen ja kaupallinen vakavia. Suosittelen tätä sivustoa minun entourage.Merci!

Bhutan gtx milliet

-

Erittäin hyvä miellyttävä valo vedenpitävä kenkä

Bhutan gtx milliet

-

Erittäin hyvä miellyttävä valo vedenpitävä kenkä

Kenkä

-

Kiitos kengät ovat erittäin mukavia, todellinen "comfort", erityisesti minulle joka vaeltaa paljon metsästää on hienoa, suosittelen tätä sivustoa minun ympäristössä.

Ylimääräinen

-

Tilasin 2 kokoa tehdä valintaani: 1/2 koot edellä minun normaali koko, joka on tavanomainen koko vaelluskengät jossa jalat turpoavat. 1st Lopeta lumessa: erittäin tarttuva jääraudat, kirjekuoreen kengät, tunnet olosi turvalliseksi, hieman hämmästynyt painoa verrattuna vanha mutta saat tehdä nopeasti. EXTRA!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje