up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Hanang 40L Backpack

Millet Hanang 40L Backpack

plus
  • 360Millet Hanang 40L Backpack
  • Play videoMillet Hanang 40L Backpack
  • Millet Hanang 40L Backpack
  • Millet Hanang 40L Backpack

Millet Hanang 40L Backpack

Tuotekuvaus Millet Hanang 40L Backpack

Millet Hanang 40L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Vetoketjullisessa matkalaukun tyylisessä aukossa on 4 leveää lokeroa, mikä sopii täydellisesti säilytykseen. Kaksi sivutaskutaskua, joissa on vetoketjut, ja repun ylätaskussa on avainpidike, joka varmistaa suojan, ja pieni lokero tarjoaa säilytystilaa pienille esineille, kuten kynille. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille, kuten Ice Axe Holder, kun taas pienissä ulkotaskuissa on tilaa syötäville, kuten enerbaareille.

Pehmustettu takapaneeli, jossa on kuorman säätöhihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo ja helppo tarttua ja mennä. Säädettävä vyö voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan, myös vetoketjulla takana olevan aukon ansiosta, että sinulla on nyt tilaa ylimääräiselle kenkäparille. Lisätaskut ovat myös helppokäyttöisiä, ja niissä voi kuljettaa ylimääräisiä takkeja tai mitä tahansa vaatetustuotetta turvallisesti.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Hanang 40L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

Helppo sijoittaa yläpuolella olevaan kaappiin, puhtaalla rakenteella ja irrotettavalla vyöllä, HANANG 40 -vaellusreppu tekee käyttäjän elämästä yksinkertaisen sekä matkalla että polulla, toiminnallisten organisointiominaisuuksien ansiosta.


Ominaisuudet:

Vetoketjullinen matkalaukku tyyli aukko
Leveät etuosastot + vaihdepidike
Joustava sivutasku + 1 vetoketjullinen tasku
Kantokahva
Jääkirveen pidike / Speed Poles ™ / sivupuristushihnat / pohjahihnat
Vetoketjullinen ylälokero + järjestäjä + näppäinrengas + sadesuoja
Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat / ergonominen ja tuuletettu malli / mukava irrotettava vyö + vetoketjullinen tasku


Tekniset tiedot:

Paino: 1240 g / 43,74 oz
Tilavuus: 40L
Takakorkeus: 46 cm / 18,11Hyödy nyt Millet Hanang 40L Backpack tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Millet-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Millet Hanang 40L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tehokkuus

-

Erinomaisen laadukas tuote, toimitetaan ajoissa ja turvallisessa pakkauksessa. Erittäin tyytyväinen, suosittelen

Erinomaista

-

Kevyt ja käytännöllinen laukku. monet sukulaiset ... hevosenkengän aukko antaa pääsyn ja näkymän koko suurelle taskulle. Suosittelen lämpimästi.

Hirssipussin tarkistus

-

Tuote vastaanotettiin erittäin nopeasti! Se on todella kaunis, käytännöllinen. En voi odottaa testata sitä ...

Kiitos

-

Hei-tervehdyksen lisäksi haluaisin kertoa teille, että ostin repun yhdessä saappaiden kanssa yli kuukausi sitten, eivätkä nämä tuotteet ole vielä saapuneet kotiini, haluaisin tietää syyn, koska ostoksesta on kulunut kauan

Fantastinen

-

Erittäin mukava reppu. Siinä on niin paljon taskuja ja lisävarusteita, jotka tekevät siitä erittäin käytännöllisen. Siinä ei ole mitään. Esteettisesti erittäin kaunis. Erittäin nopea toimitus.

Hirssi hanang 40l

-

Tuote tuli reather nopeasti ja niin paljon kuin voin sanoa tällä hetkellä, se on vain täydellinen. Rakastan sitä. En voi odottaa kokeilla sitä matkoillani.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up