up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Mixt 15L Backpack

Millet Mixt 15L Backpack

Millet Mixt 15L Backpack

Millet Mixt 15L Backpack

plus
  • 360Millet Mixt 15L Backpack
  • Play videoMillet Mixt 15L Backpack
  • Millet Mixt 15L Backpack
  • Millet Mixt 15L Backpack
  • Millet Mixt 15L Backpack
  • Millet Mixt 15L Backpack

Millet Mixt 15L Backpack

Tuotekuvaus Millet Mixt 15L Backpack

Tärkeä urheiluväline kaikille reppuharrastajille Millet Arc 15L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt kaupunkireppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen työmatkalle. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen U-muotoinen aukko on yhdistelmä kaupunkireppu ja utilitaristinen laukku, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii täydellisesti toimistoosi ja verkkotaskuissa on runsaasti säilytystilaa tärkeimpiin urheiluvälineisiin. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa tavaroita vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä. Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit helpottavat tarttumista ja menemistä. Myös säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden .

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Millet Arc 15L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!
Tämä erittäin kevyt pieni reppu on kehitetty käytännön kenttätyössä teknisten neuvonantajien kanssa, ja se sopii monenlaisiin vuoristoharrastuksiin, jotka vaativat nopeutta matkan aikana, kuten kiipeily tai nopea vaellus. joustava ja kompakti sivupuristushihnojen ansiosta, se tarjoaa helpon pääsyn sen sisältöön u-muotoisen aukon kautta, jota täydentävät kaksi laajennettavaa verkkotaskua molemmin puolin ja ulkoinen vetoketjullinen tasku takana. kompakti ja monipuolinen, moderni reppu ilahduttaa niitä, jotka pitävät etusijalla nopeutta vuoristoaktiviteettiensa aikana. jotka asettavat etusijan nopeudelle vuoristoaktiviteettiensa aikana.
Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Millet Mixt 15L Backpack ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Millet:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Reput ja matkalaukut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Reput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Millet Mixt 15L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Tätä laukkua käytetään jokapäiväiseen käyttöön pyöräretkilleni kaupungissa. Käytännöllinen monilla tyylikkäillä taskuilla.

Monikäyttöinen laukku

-

Melko täydellinen laukku, jonka avulla voit tehdä erilaisia toimintoja. Arvostan etutaskua. Erittäin kevyt.

Hyvä reppu

-

Kevyt reppu. Se täyttää yhden päivän vaellusretkien odotukset ja on monipuolinen myös muihin aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn. Parannan reppua lisäämällä kiinnitysverkon ulkopuolelle

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up