up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Millet Reppu Granite 25L
  • Play videoMillet Reppu Granite 25L
  • Millet Reppu Granite 25L
  • Millet Reppu Granite 25L
  • Millet Reppu Granite 25L
  • Millet Reppu Granite 25L
Millet
360

Millet Reppu Granite 25L

Millet Reppu Granite 25L

Millet Reppu Granite 25L

Millet Reppu Granite 25L

plus

Millet Reppu Granite 25L

Tuotekuvaus Millet Reppu Granite 25L

Tärkeä urheiluväline kaikille reppuharrastajille Millet Granite 25L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt kaupunkireppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen työmatkalle. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen laukkulaukkuinen reppu on yhdistelmä kaupunkireppu ja utilitaristinen laukku, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii täydellisesti toimistoosi ja sisäisissä turvataskuissa on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille urheiluvälineille. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa tavaroita vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä. Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit helpottavat tarttumista ja menemistä. Myös säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden .

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Millet Granite 25L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!

100% kierrätetystä kankaasta valmistettu Millet-reppu on suunniteltu päivittäisiin työmatkoihin, kiipeilysali-iltoihin ja suunnittelemattomiin vaelluksiin. Teknisten reppujen innoittamana tyyliltään tämä ekologisesti muotoiltu reppu, jossa on soljetettu hihna yläosassa ja suuri Millet-logo edessä, ilahduttaa kaikkien uskontojen vuoristoharrastajia.
Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Millet Reppu Granite 25L ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Millet:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Reput ja matkalaukut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Reput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Millet Reppu Granite 25L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up