up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

plus
 • 360Millet Reppu Hanang 30L
 • Play videoMillet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L
 • Millet Reppu Hanang 30L

Millet Reppu Hanang 30L

Tuotekuvaus Millet Reppu Hanang 30L

Millet Hanang 30L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Vetoketjullisessa matkalaukun tyylisessä aukossa on 4 leveää lokeroa, mikä sopii täydellisesti säilytykseen. Kaksi sivutaskutaskua, joissa on vetoketjut, ja repun ylätaskussa on avainpidike, joka varmistaa suojan, ja pieni lokero tarjoaa säilytystilaa pienille esineille, kuten kynille. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille, kuten Ice Axe Holder, kun taas pienissä ulkotaskuissa on tilaa syötäville, kuten enerbaareille.

Pehmustettu takapaneeli, jossa on kuorman säätöhihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo ja helppo tarttua ja mennä. Säädettävä vyö voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan, myös vetoketjulla takana olevan aukon ansiosta, että sinulla on nyt tilaa ylimääräiselle kenkäparille. Lisätaskut ovat myös helppokäyttöisiä, ja niissä voi kuljettaa ylimääräisiä takkeja tai mitä tahansa vaatetustuotetta turvallisesti.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Hanang 30L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!


Naisten HANANG 30 W -reppu, joka on varustettu retkeilymukavuuteen, on monipuolinen ja käytännöllinen myös matkoille, koska sen puhdas tilavuus ja irrotettava vyö liukuvat helposti yläkaapiin.


Ominaisuudet:

Vetoketjullinen matkalaukku tyyli aukko. Suunniteltu naisen vartaloon,
Leveät etuosastot + vaihdepidike
Joustava sivutasku + 1 vetoketjullinen tasku
Kantokahva
Jääkirveen pidike / Speed Poles ™ / sivupuristushihnat / pohjahihnat
Vetoketjullinen ylälokero + järjestäjä + näppäinrengas + sadesuoja
Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat / ergonominen ja tuuletettu malli / mukava irrotettava vyö + vetoketjullinen tasku


Tekniset tiedot:

Paino: 1180 g / 41,62 oz
Tilavuus: 30 L
Takakorkeus: 41 cm / 16,14
Tervetuloa Millet Reppu Hanang 30L erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Reput.

Ominaisuudet Millet Reppu Hanang 30L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Iloinen ostoksestani

-

Millet-reppu 30 litraa, täydellinen päivän kävelyyn, viikonloppuun. Mukavat ja tarpeeksi taskut, jotta kaikki olisi helposti saatavilla. Tilaus vastaanotettu nopeasti, hyvin pakattuna. Erittäin hyvä laatu / hinta-suhde.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up