up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Millet Reppu Ubic 20L
  • Play videoMillet Reppu Ubic 20L
  • Millet Reppu Ubic 20L
  • Millet Reppu Ubic 20L
Millet
360

Millet Reppu Ubic 20L

Millet Reppu Ubic 20L

plus

Millet Reppu Ubic 20L

Tuotekuvaus Millet Reppu Ubic 20L

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

Patikointiin suunniteltu 20 litran kapasiteettipakkaus.

Minimaalinen muotoilu sisältää useita taskuja, osastoja ja Variloop ™ -järjestelmää, jotta kaikki vaihteesi mahtuvat yhden päivän vaellusistuntoihin ja lyhyisiin matkoihin ympäri vuoden.

Nykyaikainen tekniikka tekee siitä kevyemmän, miellyttävän ja puhtaan.

Paino: 820 g, 28,92 oz.

Virtaviivainen vuori.

Vetoketju Etuosassa vetoketjullinen vetoketju, 2 vetoketjullista taskua Variloop System ™ yhteensopiva kaikkien alppi- ja pohjalaitteiden kuljettamiseen.

Hengittävä lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 46 cm, 18,11 tuumaa.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: 20.Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Millet:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Millet:n takaama takuu. Valitse yksi Reput ja matkalaukut kategorioista ja tutustu laajaan Reput ja matkalaukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Millet Reppu Ubic 20L on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Millet Reppu Ubic 20L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen reppu päiväretkille

-

Täydellinen reppu päiväretkelle. Erittäin mukavat, laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt. Täydellinen keppien tai lumikenkien ripustamiseen, minkä vuoksi valitset tämän repun. Sain tilaukseni erittäin nopeasti ja erittäin hyvä ostokokemus tällä sivustolla, suosittelen!

Millet ubic20 erittäin suositeltavaa!

-

Kiitän tekkinniä palvelunsa tehokkuudesta, hirssi ubic20 -reppu on juuri sellainen kuin tarvitsin, kompakti, mutta kaikenkokoinen se on niin mukava ja kevyt, että unohdat käyttävän sitä, suosittelen sitä niille ihmisille, jotka eivät halua liikaa irtotavaraa hartiat vaellettaessa.

Laatu hyvään hintaan

-

Olin ihastunut tähän reppuun, eikä se ole pettänyt minua. Suosittelen sitä, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka käyvät siellä ja eivät halua jättää mitään laitteita kotiin ;-)

Erinomainen

-

Erittäin hyvä reppu!

Fantastinen

-

Ubic20-reppu on juuri sitä, mitä etsin vaelluspäiville. Siinä on kaikki tarvitsemasi, monipuolinen ja tuhannet käyttömahdollisuudet. Millet ei ole ristiriidassa itsensä kanssa. Se on 20 litran reppu, jossa on kaikki isoveljen ominaisuudet. Super suositeltavaa.

Erinomainen

-

Erinomainen laatu.

Upea reppu

-

todella hieno reppu, jolla on monia lisäominaisuuksia, vain Millet!

Upea tuote

-

Erinomainen tuote kuvatulla tavalla, covidin aiheuttama hiukan pidempi toimitus.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up