up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Reppu Ubic 40L

Millet Reppu Ubic 40L

plus
  • 360Millet Reppu Ubic 40L
  • Play videoMillet Reppu Ubic 40L
  • Millet Reppu Ubic 40L
  • Millet Reppu Ubic 40L

Millet Reppu Ubic 40L

Tuotekuvaus Millet Reppu Ubic 40L

Millet Ubic 40L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämän laukun ja Variloop ™ -järjestelmän minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen jokaiselle matkailijalle ja retkeilijälle. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo ja helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Millet Ubic 40L on paljon tilaa ja taskuja, ja se on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

40 litran kapasiteetin vaellus reppu on suunniteltu erityisesti naisille ja sopii monen päivän vaellusistuntoihin ja retkiin.

Kevyt, pienikokoinen ja minimaalinen muotoilu tarjoaa Variloop ™ -järjestelmälle koko vaihteesi koko vuoden.

Paino: 1230 g, 43,39 oz.

Virtaviivainen vuori.

Naisen ergonomia.

Kansi 2 soljella, myrskykaulus, puristushihna Zip-pakkaus pohjaosasto vetoketjullinen etutasku, sivutaskutaskut, vetoketjullinen sivutaskku, 2 vetoketjullista taskua, Variloop System ™, yhteensopiva kaikkien alppi- ja pohjalaitteiden kuljettamiseen. pohjahihnat Hydration-yhteensopiva, sadesuoja Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat.

Mukava lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 40 cm, 15,75 in.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: 40.Tilaa nyt oma Millet Reppu Ubic 40L:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Millet Reppu Ubic 40L:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Millet Reppu Ubic 40L:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 129.49 $. Suuresta Reput tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Millet Reppu Ubic 40L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ei mitään sanottavaa

-

Erittäin kevyt reppu, jossa on useita säilytystilaa! Erittäin toimiva

Neuvoja

-

odotusten mukaisesti, erittäin toimiva säilytystaskut, kevyt, kaunis väri, suosittelen

Oikein hyvä

-

Upea reppu monen päivän vaelluksille. Ihana väri.

Loistava

-

Erittäin hyvä matkalaukku! Suositeltava.

Suuri

-

2 päivän bivouac ladattu 9kg. Ei selkäkipuja. Erittäin mukava, täydellisesti tutkittu. Päälle kuten aina hirssin kanssa. Täysin vedenpitävä sadesuoja.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up