up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Reppu Ubic 40L

plus
  • 360Millet Reppu Ubic 40L
  • Play videoMillet Reppu Ubic 40L
  • Millet Reppu Ubic 40L

Millet Reppu Ubic 40L

Tuotekuvaus Millet Reppu Ubic 40L

Millet Ubic 40L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämän laukun ja Variloop ™ -järjestelmän minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen jokaiselle matkailijalle ja retkeilijälle. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Ubic 40L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

40L kapasiteetin vaellusreppu, joka on suunniteltu erityisesti vuoristourheiluun ja varusteita vaativaan toimintaan.

Minimaalinen muotoilu sisältää useita taskuja, osastoja ja silmukoita, jotka mahtavat kaikki vaihteesi monipäiväiseen matkaan.

Paino: 1230 g, 43,39 oz.

Virtaviivainen vuori.

Kansi 2 soljella, myrskykaulus, puristushihna Zip-pakkaus pohjaosasto vetoketjullinen etutasku, sivutaskutaskut, vetoketjullinen sivutaskku, 2 vetoketjullista taskua, Variloop System ™, yhteensopiva kaikkien alppi- ja pohjalaitteiden kuljettamiseen. pohjahihnat Hydration-yhteensopiva, sadesuoja Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat.

Mukava lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 46 cm, 18,11 tuumaa.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: 40.Jos haluat tietää lisää Millet Reppu Ubic 40L:sta tai muista Millet-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Millet:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Millet Reppu Ubic 40L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä on

-

Laukku vastaanotettu odotetusti! Testattu kahden päivän bivouacilla, se oli täydellinen!

Hirssi ubic 40

-

Täydellinen reppu, kevyt ja samalla kestävä, tutkittu yksityiskohtaisesti. Toimitus aikataulussa, vakava ja hyvin tehty sivusto! Kiitos TrekkINN.

Hirssipussi ubic 40

-

Nopea ja hyvin ilmastoitu trekkin-lähetys Tunnettu ranskalainen tuote. UBIC 40 on täydellinen. Kevyt, vahva ja erittäin hyvin suunniteltu.

Sisältö

-

Bon sac de très belle -rakenne. Il me myöhään de l´essayer… très prochainement.

Ubic 40

-

Erittäin hyvä reppu, mukava ja tukeva, Millet-laatuinen

Millet ubic 40l reppu

-

Yli tyytyväinen tuotteeseen. Se on monitoimilaukku, täynnä vinkkejä erilaisten vuorimateriaalien käyttämiseen riippumatta toiminnasta. Se on kevyt, sopii ohuille vartalotyypeille eikä ole iso! Ja hinta on enemmän kuin täydellinen. Kiitos!

Erinomainen

-

Tyytyväinen toimitukseen. Tuote saapui aikataulun mukaisesti. Laukun laatu on niin kuin halusin ja vastaa odotuksiani

Reppu

-

Löydän täydellisen repun pojalleni.

Ubic40l

-

Täydellinen laukku, moitteeton laatu / hinta -suhde. Laatu ja monipuolisuus, hihnat ja säädöt herättävät luottamusta.

Upea tuote

-

Erittäin hyvä laatu, se on täydellinen

Ubic 40

-

Hyvä tuotteen laatu. Se mukautuu erittäin hyvin selän muotoon. Suosittelen sitä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up