up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Millet Reppu Yari 20L
  • Play videoMillet Reppu Yari 20L
  • Millet Reppu Yari 20L
  • Millet Reppu Yari 20L
Millet
360

Millet Reppu Yari 20L

Millet Reppu Yari 20L

plus

Millet Reppu Yari 20L

Tuotekuvaus Millet Reppu Yari 20L

Millet Yari 20L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tässä laukussa on U-muotoinen aukko ja vetoketjut sivussa ja repun ylätaskussa on avainpidike, joka varmistaa suojan, ja pieni lokero tarjoaa säilytystilaa pienille esineille, kuten kynille. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Yari 20L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

Kevyt ja hengittävä takapaneeli, YARI 20 retkelaukku mukautuu kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin dynaamisilla linjoillaan ja yksinkertaisilla, mutta toiminnallisilla ominaisuuksillaan. Tämä on moderni monen urheilulaukku, joka on hyödyllinen ympäri vuoden.


Ominaisuudet:

U-muotoinen vetoketjullinen aukko.
Vetoketjullinen etuosasto + päivänkakkaraketju / mesh-sivutaskut
Sivun puristushihnat / alavaihteen pidike
Vetoketjullinen ylälokero + näppäinrengas
Hydraation mukainen
Ergonomiset hihnat, rintalastan hihnat.
Hengittävä takakosketin / lantiovyö hihnalla


Tekniset tiedot:

kankaat:
N 100D Cross Hexa // CO DWR // 100% PA, P 600D Oxford // CO DWR // 100% Pes, N 210D 113T // PU 1000m // 100% PA
Paino: 570 g

Tilavuus: 20L
Takakorkeus: H: 48 cm
Tutustu nyt kaikkiin Reput ja matkalaukut tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Millet Reppu Yari 20L. Osta nyt Millet Reppu Yari 20L ja säästä paljon puhdasta rahaa Reput tuotteista. Lisäksi, Millet-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Millet Reppu Yari 20L:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Reput ja matkalaukut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Millet Reppu Yari 20L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kevyt

-

Erittäin käytännöllinen, kevyt, 3 taskua ja yksinkertaistettu aukko.

Erittäin kätevä

-

erittäin kätevä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up