up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Reppu Yari 30L

Millet Reppu Yari 30L

plus
  • 360Millet Reppu Yari 30L
  • Play videoMillet Reppu Yari 30L
  • Millet Reppu Yari 30L
  • Millet Reppu Yari 30L

Millet Reppu Yari 30L

Tuotekuvaus Millet Reppu Yari 30L

Millet Yari 30L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tässä laukussa on U-muotoinen aukko ja vetoketjut sivussa ja repun ylätaskussa on avainpidike, joka varmistaa suojan, ja pieni lokero tarjoaa säilytystilaa pienille esineille, kuten kynille. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Yari 30L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

YARI 30 -vaellusreppun dynaamiset linjat ja erittäin kevyt tekevät siitä ihanteellisen laukun monenlaisille vuoriurheilulajeille. Moderni ja tekninen, se on täysin varustettu pitäen samalla puhtaan tyylin.


Ominaisuudet:

U-muotoinen vetoketjullinen aukko.
Vetoketjullinen etutaso + päivänkakkaraketju / mesh-sivutaskut
Sivun puristushihnat / alavaihteen pidike
Vetoketjullinen ylälokero + näppäinrengas
Hydraation mukainen
Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat. Hengittävä takakontakti / vyö vetoketjullisella taskussa


Tekniset tiedot:

materiaalit:
N 100D Cross Hexa // Co Dwr // 100% Pa
P 600D Oxford // Co Dwr // 100% Pes
N 210D 113T // Pu 1000 mm // 100% Pa
Paino: 1000 g / 35,27 oz
Tilavuus: 30L


Oletko kiinnostunut Millet Reppu Yari 30L:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Millet Reppu Yari 30L:sta tuotekuvauksineen yms. Millet on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Reput ja matkalaukuttuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Millet Reppu Yari 30L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

30 litran yari -pussi

-

Erittäin hyvä tuote, kevyt ja vahva. Täydellinen vuoristovaelluksille.

Hyvä

-

On hyvä käyttää, haluan ostaa sen uudelleen. Mukava

Erittäin hyvä laatu

-

Sillä on hyvä kapasiteetti, erittäin mukava.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up