`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Millet

Millet Shiva

Millet Shiva

  • Millet Shiva
  • Millet Shiva
  • Millet Shiva
  • Millet Shiva

Millet Shiva

Tuotekuvaus Millet Shiva

Tämä uusi retkikenkä käynnistyi 5 600-6000 m: n suuruisen huipputason teknisen suunnittelun korkean suorituskyvyn ansiosta. Se tarjoaa virheetöntä suojaa. Vahva pohjoiset kasvot olosuhteet, Primal oft® -eristys, toimittaa lämpöylijäämän, jota vaaditaan erittäin alhaisissa lämpötiloissa. kun taas pohjalevyssä välttämättömät irroitettavat sisäosat tukevat nopeaa kuivumista ja pitkäikäisyyttä. Tarkasteltaessa kantapään pidättämistä ja rungon säilymistä mallissa on Vibram®-ulkopohja, jossa on tarkka kärki pystysuoralle matkaa varten, ja etuna on se, että se on vaiheessa, joka on yhteensopiva.

Ominaisuudet:

Monivyöhykkeet Primaloft-eristys, isoterminen 30 ° C: een

Tarkka istuvuus, automaattiset koukut sopivat yhteen

Vedenpitävä joustava takki, jossa vetoketju + tarrakiinnitysjärjestelmä

Panssari Edge-kangas, joka suojaa kouruilta vaurioilta

Vedenpitävä ja hengittävä kuivakalvo

Irrotettava, nopeasti kuivuva sisäpohja lämmöneristykseen ja yön yli

Nopea istuvuus etupäässä + kaulus tarrakiinnitys räätälöityyn sopivuuteen

Tarkka ja kestävä vuorikiipeilypohja, jossa PU-kantapää

Tekniset tiedot:

kankaat:

Pääkankaat: Panssari-reunakangas

Muut kankaat: PU-peitot

Kalvo: Dryedge®-kalvo

Ulkopohja: Ulkopohja Vibram® TETON

Välipohja: EVA / PU kaksitiheys välipohja

Eristys: Primaloft® -eristys

PAINO: 1000 g

tekniikka:

Anti shock EVA -levy:

EVA-välipohja, jossa on anti-shock-insertti, parantaa kengän dynaamista reaktiota. Se antaa palautetta ja mukavuutta lisäämättä painoa.

Dryedge:

DRYEDGE ™ -kalvo varmistaa vedenpitävän ja hengittävän suorituskyvyn. Se sopii erinomaisesti suuritehoisiin toimintoihin, koska se lisää suojausta ja mukavuutta. Kaikki DRYEDGE ™ -tuotteet saumat lämpöeristetään.

Primaloft:

Korkealaatuiset lämpökappaleet tuottavat tehokkuutta Primaloft® -eristeen avulla. Primaloft® on kevyt ja vedenpitävä, hengittävä materiaali, joka pitää sinut lämpimänä ja kuivana, jopa foulest-säässä.

Recco:

RECCO® Rescue System on kaksiosainen tekniikka. Pelastushenkilöillä on RECCO®-ilmaisimia, jotka lähettävät hakusignaalin. RECCO®-heijastimet, joita hiihtäjät ja muut ulkona olevat ihmiset käyttävät, pyörivät suunnattua signaalia, joka ohjaa pelastajan suoraan heijastimeen.

Vibram:

Vibram-brändi on vertailuarvo pitoon ja kestävyyteen, jonka ulkopinnat tarjoavat. Käytämme useita Vibram-pohjaosia, jotka sopivat täydellisesti vuorikiipeilyyn, alppihiihtoon ja kiipeilyyn.

Hoito:

KENGÄT JA KENGÄT KENGÄT:

Millet-kengät on pestävä vedessä ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.

Ennen kaikkea koskaan jätä kengät pesukoneeseen tai kuivaajaan.

Kuivaus on tehtävä luonnollisesti.


Hyödy nyt Millet Shiva tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Millet-tuotteita parhailla hinnoilla.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Millet Shiva

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Millet Shiva

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Millet shiva

-

Tuote soveltuu kuvaukseen, laatu on kunnollinen, toimitus on nopeaa ja ilmoitetun ajan kuluessa, suorituskykyominaisuudet testataan kuukauden kuluessa, lisätään arvostelu myöhemmin

Hyvä saappaat

-

Kun koko on 43-44, vaihdoin, sain kokoa 44 2/3 ja ne sopivat hyvin Linerin ja paksujen sukkien kanssa. Jotain paksuille nauhoille tekee siitä hieman kuoppaisen sulkea ulomman kannen, on mahdollista muuttaa niitä muille, joten se on 5 tähteä.

Millet shiva

-

Suuret kengät !!! Kevyt, lämmin. Jalka hengittää niihin. Parempi vuoristoretkille jopa 7000: een luultavasti ei tule esiin.

Millet shiva

-

Saappaat uskomattoman mukava, samanlainen kuin muovikengät, tyyppi Koflach. Korkealaatuinen lyömätön hinta. 100 100 suositeltavaa!

Millet shiva

-

Saappaat uskomattoman mukava. Näiden saappaiden määrä on samanlainen kuin koflach-tyyppiset muovikengät. Erittäin hyvä vastine rahalle! 100/100 suositellaan.

Erittäin hyvä!

-

Erittäin hyvä saappaat, se on toinen pari, jonka ostin, koska löysin erinomaiset!

B

-

Erinomainen saappaat, lämmin valo ja mukava

M

-

erinomaiset saappaat, erittäin lämmin ja mukava. valo ..

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje