up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

plus
  • Play videoMillet Syntek 0ºC Sleeping Bag
  • Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Tuotekuvaus Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

POLYESTER 30 DENIER 196T RIPSTOP, CO DWR, 100% PESPOLYAMIDE 17 DENIER 190T STRETCH,, 100% PASYNTEK LOFT FIBER,, 100% PES.

Tämä makuupussi on suunniteltu erityisesti naisille ja retkeilyyn vuoristossa yön ja monen päivän vaellus- ja vaellusretkiä varten.

Se valaa synteettisen eristyksen, joka selviää hyvin märkäolosuhteista, antaa lämpöä alle 0 ° C lämpötilaan ja on helppo hoitaa.

Paino: 1010 g, 35,63 oz.

Uusi korkean suorituskyvyn ja erittäin tiivistävän synteettikuidun täyte Erittäin kevyt, kestävä ja vettä hylkivä Ripstop 30D polyesterikuori Venyttävä vuori lisämukavuutta varten Puoli vetoketju kylmähalkaisijalla Bivy Warm System poistaa oikean käsivarren laukusta ja olla aktiivinen, mutta pysy lämpimänä Muodostettu huppu kiristimellä, olkahihna, sisätasku Compression säkki.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: tilavuus: 4,5L.

VAPAUKSET Lämpötilat (° C + ° F): 5 ° C, 41 ° F ° C, 32 ° F 15 ° C, 5 ° F.

TYÖKALUT Pituus (cm): 205 cm80.7in.

175 cm68.9in.

TYÖKALUT Olkapään leveys (cm): 70 cm27.5.

PÄIVÄMÄÄRÄT Jalkojen leveys (cm): 40 cm15.7.

TYÖKALUT Pakkauksen pituuden (cm) jälkeen: 30 cm.

TYÖKALUT Pakkauskorkeuden (cm) jälkeen: 17 cm.Pidätkö Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Makuupussittuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Makuupussit valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin mukava, pitää lämmön hyvin. Erittäin käytännöllinen aukko käsivarren ohittamiseksi

Erittäin hyvä nukkuminen ac

-

Se pitää lämpimänä ja ympäröi ihmistä hyvin (vuoristoseinällä vähintään 2000 metrin etäisyydellä ja vuoristojärvien reunalla). Käytön jälkeen panin sen takaisin koteloonsa puristaakseen sen maksimiin. Olen erittäin tyytyväinen.

Verraton hirssilaatu

-

Super makuupussi, lämmin ja kokoonpuristuva (synteettiselle pussille). Allerginen höyheniä kohtaan on minulle ihanteellinen kompromissi paino / lämpö / puristus. Lisäksi toimitus oli erittäin nopea

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up