up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet

Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

plus
  • Play videoMillet Syntek 0ºC Sleeping Bag
  • Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag
  • Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Tuotekuvaus Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

POLYESTER 30 DENIER 196T RIPSTOP, CO DWR, 100% PESPOLYAMIDE 17 DENIER 190T STRETCH,, 100% PASYNTEK LOFT FIBER,, 100% PES.

Tämä makuupussi on suunniteltu retkeilyyn vuoristossa ja rakennettu yön ja monen päivän vaellus- ja vaellusretkiä varten.

Se valaa synteettisen eristyksen, joka selviää hyvin märkäolosuhteista, antaa lämpöä alle 0 ° C lämpötilaan ja on helppo hoitaa.

Paino: 1070 g, 37,74 oz.

Uusi korkean suorituskyvyn ja erittäin tiivistävän synteettikuidun täyte Erittäin kevyt, kestävä ja vettä hylkivä Ripstop 30D polyesterikuori Venyttävä vuori lisämukavuutta varten Puoli vetoketju kylmähalkaisijalla Bivy Warm System poistaa oikean käsivarren laukusta ja olla aktiivinen, mutta pysy lämpimänä Muodostettu huppu kiristimellä, olkahihna, sisätasku Compression säkki.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: tilavuus: 4,5L.

VAPAUKSET Lämpötilat (° C + ° F): 5 ° C, 41 ° F ° C, 32 ° F 15 ° C, 5 ° F.

TYÖKALUT Pituus (cm): 210 cm82.5.

180 cm70,8.

TYÖKALUT Olkapään leveys (cm): 75 cm29.5.

PÄIVÄMÄÄRÄT Jalkojen leveys (cm): 45 cm17.5.

TYÖKALUT Pakkauksen pituuden (cm) jälkeen: 30 cm.

TYÖKALUT Pakkauskorkeuden (cm) jälkeen: 17 cm.trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Makuupussit katalogissa ja Makuupussit kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Millet Syntek 0ºC Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up