up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Ubic 30L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 30L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 30L Backpack
  • Millet Ubic 30L Backpack

Millet Ubic 30L Backpack

Tuotekuvaus Millet Ubic 30L Backpack

Millet Ubic 30L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämän laukun ja Variloop ™ -järjestelmän minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen jokaiselle matkailijalle ja retkeilijälle. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Ubic 30L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

30L kapasiteetin vaellus reppu, joka on suunniteltu seikkailuun.

Minimaalinen muotoilu sisältää useita taskuja, osastoja ja Variloop ™ -järjestelmää, joka sopii kaikkiin vaihteisiin yhden päivän vaellusistunnoissa ja lyhyissä matkoissa ympäri vuoden.

Paino: 1210 g, 42,68 oz.

Virtaviivainen vuori.

Kansi 2 soljella, myrskykaulus, puristushihna Zip-pakkaus pohjaosasto vetoketjullinen etutasku, sivutaskutaskut, vetoketjullinen sivutaskku, 2 vetoketjullista taskua, Variloop System ™, yhteensopiva kaikkien alppi- ja pohjalaitteiden kuljettamiseen. pohjahihnat Hydration-yhteensopiva, sadesuoja Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat.

Mukava lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 46 cm, 18,11 tuumaa.

TAKAUKSET + TAPAHTUMAT TYÖKALUT: 30.Tutustu nyt kaikkiin Reput ja matkalaukut tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Millet Ubic 30L Backpack. Osta nyt Millet Ubic 30L Backpack ja säästä paljon puhdasta rahaa Reput tuotteista. Lisäksi, Millet-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Millet Ubic 30L Backpack:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Reput ja matkalaukut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Millet Ubic 30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Poikkeuksellinen reppu

-

Vahvuuden, keveyden, tehokkuuden ja kauneuden liitto, huippu ....

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote, erittäin monipuolinen ja ennen kaikkea mukava ja kevyt. Nopea toimitus ja toimitus, suosittelen

Hyvä muotoilu.

-

Selkäreppu olkatyynyillä ja selkä erittäin suojattu ja mukava. Hihnat kuljettaa ylimääräisiä vuoristovarusteita unohtamatta kaunista muotoilua. Toimitus ennakoidussa ajassa ilman ongelmia. Kaikki hyvin.

Suuri reppu

-

Erinomainen reppu, jossa on erittäin mukava ja ympäröivä selkänoja. Siellä on myös monia nauhoja ja lisäosia suksien, jääakseleiden, kepien, ciastren kantamiseen ... yksi syy miksi valitsin sen.

Tuttua Millet laatua

-

Ei oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa, neljäs Milletin reppu meneillään.Yksikään ei ole hajonnut ja ovat olleet kovassa käytössä.Voin suositella rinkkoja,reppuja ja Milletin vaateita, ovat taatua laatua

Hyvä ostaa

-

Reppu on erittäin toimiva, kevyt ja hyvälaatuinen. Hyvä tuotekuvaus. Reppu vastasi odotuksiani. Nopea toimitus. Voisin suositella!

Upea reppu - suosittelen sitä

-

erinomainen reppu - 30 litran tehokas, hyvin tehty kevyt ja kaikki tarvittavat hihnat ja tacshe todella ok

Hyvä ostaa

-

Hyvä ostaa. Se oli lahja ja hän oli iloinen. Siinä on monia osastoja, lumikengien hihnat, jääakselit ja kepit, sadesuoja, hyvä materiaali, pieni paino, hyvä ergonomia, useita säätönauhoja ... Ihanteellinen sekä yksinkertaiseen poistumiseen että muutamaksi päivään ulkona epäsuotuisissa olosuhteissa.

Hyvin oikein

-

Erittäin monipuolinen reppu, se palvelee sinua sekä kävelypäivänä että retkinä kaiken talvimateriaalin kanssa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up