up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Ubic 40L Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 40L Backpack
  • Play videoMillet Ubic 40L Backpack
  • Millet Ubic 40L Backpack

Millet Ubic 40L Backpack

Tuotekuvaus Millet Ubic 40L Backpack

Millet Ubic 40L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämän laukun ja Variloop ™ -järjestelmän minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen jokaiselle matkailijalle ja retkeilijälle. Kaksi sivutaskua tarjoaa riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suuren tilavuuden päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille. Pehmustettu takapaneeli, jossa on muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintalastan hihna, on helppo tarttua ja mennä. Rintalastan hihnat voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Ubic 40L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

40L kapasiteetin vaellusreppu, joka on suunniteltu erityisesti vuoristourheiluun ja varusteita vaativaan toimintaan.

Minimaalinen muotoilu sisältää useita taskuja, osastoja ja silmukoita, jotka mahtavat kaikki vaihteesi monipäiväiseen matkaan.

Paino: 1230 g, 43,39 oz.

Virtaviivainen vuori.

Kansi 2 soljella, myrskykaulus, puristushihna Zip-pakkaus pohjaosasto vetoketjullinen etutasku, sivutaskutaskut, vetoketjullinen sivutaskku, 2 vetoketjullista taskua, Variloop System ™, yhteensopiva kaikkien alppi- ja pohjalaitteiden kuljettamiseen. pohjahihnat Hydration-yhteensopiva, sadesuoja Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihnat, käsinojahihnat.

Mukava lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 46 cm, 18,11 tuumaa.

TAKAUKSET + TYÖPAIKKA: 40.trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Millet Ubic 40L Backpack? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Reput ja matkalaukut katalogissa ja Reput kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Millet Ubic 40L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (22)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hirssipussi ubic 40

-

Nopea ja hyvin ilmastoitu trekkin-lähetys Tunnettu ranskalainen tuote. UBIC 40 on täydellinen. Kevyt, vahva ja erittäin hyvin suunniteltu.

Upea tuote

-

erittäin hyvä tuote ... jonka toivon menevän St Jacques de Compostela LOL: lle. Trekkinn on erittäin vakava yritys.Tilaus tehty 11/5 .. ja kuitti 14/5. Tuote hyvin pakattu .. ei yllätyksiä. Tämä ei ole ensimmäinen ostoni .. eikä se ole viimeinen ..

Sisältö

-

Bon sac de très belle -rakenne. Il me myöhään de l´essayer… très prochainement.

Ubic 40

-

Erittäin hyvä reppu, mukava ja tukeva, Millet-laatuinen

Millet ubic 40l reppu

-

Yli tyytyväinen tuotteeseen. Se on monitoimilaukku, täynnä vinkkejä erilaisten vuorimateriaalien käyttämiseen riippumatta toiminnasta. Se on kevyt, sopii ohuille vartalotyypeille eikä ole iso! Ja hinta on enemmän kuin täydellinen. Kiitos!

Hirssi ubic 40

-

Erittäin hyvä ubic 40 hirsireppu

Hän näyttää hyvältä!

-

mukava muotoilu, paljon tallennustilaa, paljon asetuksia, lyhyesti sanottuna olen iloinen, vaikka en ole vielä kokeillut sitä !!!

Täydellinen

-

Täydellisesti suunniteltu tuote, ihanteellinen vaelluksilleni. Toimitetaan nopeasti, kevyt laukku, jossa on useita taskuja ja koukkuja.

Erinomainen

-

Tyytyväinen toimitukseen. Tuote saapui aikataulun mukaisesti. Laukun laatu on niin kuin halusin ja vastaa odotuksiani

Reppu

-

Löydän täydellisen repun pojalleni.

Suuri reppu

-

Kevyt, tukeva ja tilava reppu täydellinen päiväretkille

Upea tuote

-

Erinomainen tuote. Suunniteltu kuljettamaan mitä tahansa tarvitsemasi mukavasti. Toimitetaan ajoissa ja erinomaisessa kunnossa.

Hirssi ubic 40l

-

Se on erittäin mukava.

Hyvä

-

Mukava reppu, testattu 4 päivän ajan matkalla Picos de Europan läpi.

Loistava

-

Erittäin hyvä reppu, mukava ja helppo säätää. Yksityiskohdat kaikkiin tarpeisiin. Haluaisin lisätä sisäisen taskun.

Ubic40l

-

Täydellinen laukku, moitteeton laatu / hinta -suhde. Laatu ja monipuolisuus, hihnat ja säädöt herättävät luottamusta.

Monipuolinen ja hyvin suunniteltu reppu

-

Monta taskua pitämään tarvittavat välineet saatavilla. Mukava ja melko kevyt laukku. Kestävyys on vielä tarkistettava.

Upea hankinta

-

Upea hankinta. Se on täydellinen! Kaikki mitä etsin!

Arviointi

-

Erittäin mukava laukku täynnä vaaleita ja silti suuria taskuja

Upea reppu

-

Erinomaisen laadukas hirssireppu, selässä tasapainoinen ja 40 litran tilavuus sopii päiväretkille tai monen päivän retkille. Antaa sinun kävellä monta km helposti. Kätevä aukko reppun alla makuupussin tai muiden isojen esineiden sijoittamista varten. Siinä on sadesuoja. Soveltuu myös talviretkeilyyn, koska jään akselit, sukset ja lumikengät (mahdollisesti myös alaosaan sidotut vesikirpit) voidaan sijoittaa.

Upea tuote

-

Erittäin hyvä laatu, se on täydellinen

Ubic 40

-

Hyvä tuotteen laatu. Se mukautuu erittäin hyvin selän muotoon. Suosittelen sitä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up