up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Ubic 60+10 Backpack

plus
  • 360Millet Ubic 60+10 Backpack
  • Play videoMillet Ubic 60+10 Backpack
  • Millet Ubic 60+10 Backpack

Millet Ubic 60+10 Backpack

Tuotekuvaus Millet Ubic 60+10 Backpack

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.Se suuri kapasiteettinen vaellusreppu on suunniteltu seikkailuun. Minimaalinen muotoilu tuo useita taskuja, osastoja ja hammaslenkkejä, jotka sopivat vuoristoympäristöihin ja pitkän matkan kohteisiin. VALKOINEN: 1860 g, 65,61 oz. Virtaviivainen vuori. Irrotettava venytyssuojus, jossa on 2 solki. Vetoketju, myrskykaulus, puristushihna Vetoketjun pohjaosasto vetoketjullinen etutasku, sivutaskutaskut, vetoketjullinen sivutaskut Variloop System ™, joka soveltuu kaikkien alppi- ja aluslaitteiden kuljettamiseen, Ulkoiset hammaspyörät, Pack-pohjahihnat Hydration-yhteensopiva, Rain kansi Ergonomiset hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihna, käsinojan hihnat. Pehmustettu lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku. TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTÄVÄ TAKUU (cm, tuuma): H: 43 53 cm, 16,92 20,86 in.BACKPACKS + SLEEPING BAGS tilavuus: 60 + 10.

Millet Ubic 60+10 Backpack:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Reputtuotteita Reput ja matkalaukut kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Millet-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Millet on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Millet Ubic 60+10 Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (23)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Erittäin hyvä laatu, Millet ei koskaan petä!

Reppu

-

En ole vielä kokeillut sitä pitkällä matkalla, se näyttää melko hyvältä reppulta, jouduin poistamaan takana olevat tangot, jotta se sopisi paremmin.

Joo!

-

Erinomainen hinta-laatusuhde. Rakastan kaikkia yksityiskohtia. Tunne vakavasti seuraava seikkailumme. 100% suosittelen!

Huippu.

-

Ei mitään sanottavaa. Etsin isoa pussia, yläosassa, erittäin hyvä laukku. Ei mitään sanottavaa, erittäin lokeroitu ja mukava. Kolmas tilaus TREEKINNiltä, erinomainen sivusto, jota suosittelen.

Erittäin mukava, erittäin hyvä laatu.

-

Erittäin mukava, erittäin hyvä laatu. Hyvä kiristysjärjestelmä kaikkiin suuntiin vetoketjujen vapauttamiseksi. Mies- ja naismallin on oltava mahdollisimman säädettävä + säädettävä koon mukaan.

Millet-reppu

-

Reppu on uskomaton, siinä ei ole yksityiskohtia ja hyvää laatua kevyestä huolimatta. Hän toimittaa sen kuin kellokoneisto, kuten odotettiin.

Täyttää odotukset

-

Tuote saapui aikataulun mukaisesti. En ole vielä testannut sitä vuoristossa, mutta se näyttää hyvältä tuotteelta.

Luokittelu

-

Hyvä laatu

Millet ubic 60 + 10 -reppu

-

Erittäin nopea toimitus, ei ole mitään sanottavaa. Etsimme isoa pussia, ylhäältä !!! Erittäin kohtuullinen hinta. Erinomainen sivusto !!! minä suosittelen

Erittäin onnellinen

-

Nopea toimitus (1 viikko) Ja reppu on parasta. Erinomaiset materiaalit ja erittäin hyvä viimeistely.

Ylälaukku!

-

Erittäin hyvä laukku! Ei valituksia, erittäin lokeroitu ja mukava!

Hirssilaukku 60 + 10

-

Erittäin hyvä reppu, useita ominaisuuksia ja erittäin kestävä.

Huippulaatua

-

Erittäin laadukas hirssi ja kevyt muutamien erilaisten taskujen ansiosta (hyvä kompromissi).

Ubic 60 + 10 hirssireppu

-

Erittäin toimiva reppu risteyksiin ja monen päivän aktiviteetteihin keskitasoisilla vuorilla. Toimitus on ollut erittäin nopeaa.

Ubic hirssilaukku, hyvä esine

-

Nopea toimitus ja erittäin kohtuullinen hinta. Tätä laukkua käytetään muun muassa kahden viikon ajan vaeltaa GR5: tä itsenäisesti.

Pikakauppa ja moitteeton tuote

-

Etsin kahden viikon tekking-reppua GR5: n kautta, testien jälkeen mielestäni tämä hirssi Ubic-laukku tekee työtä täydellisesti mukavuuksiltaan ja säilytysmahdollisuuksiltaan. Täydellinen päivä vuoristossa, GR5: lle, tapaaminen paluulle elokuun puolivälissä.

Se, joka etsi

-

Ihanteellinen matkalaukku per muntanya, tot tee, joka haki matkalaukkua, puc posar-hi jääkirves, mailat, sukset, màrfega ... myös sulatea butxaques-teetä ja täydellinen matkojen evien ja kokonaisuuden välillä.

Erinomainen hankinta

-

Erinomainen tuote edulliseen hintaan. Nopea toimitus turvallisella pakkauksella.

Arviointi

-

Juuri sitä mitä odotin. Siinä on monia säilytyskoteloja ja se on erittäin käytännöllinen. Kevyt ja suuri.

Hyvä tuote

-

Yhdenmukainen kuvauksen kanssa, erittäin kaunis väri, kevyt ja kestävä laukku, jotta voidaan nähdä ajan myötä retkiä. Erittäin mukava käyttää, kun se on oikein säädetty, hyvin pehmustettu lantioissa ja täynnä käytännöllisiä osastoja, suosittelen.

Päälle

-

Yläreppu kuten aina hirsillä. Käytetään bivouacissa, jonka paino on 17 kg, virheetön. Sadena käytettävä kansi on täysin vedenpitävä. Erittäin mukava selkä, useita säilytystiloja ... Ylimääräinen laukku epäröimättä.

Erittäin hyvä

-

Erinomainen reppu, erittäin kätevä! Toimitus pienellä viiveellä.

Millet ubic 60 + 10 reppu

-

Ostin sen matkustaa Aasiaan. Tiesin jo tämän repun, koska olin lainannut sen ennen ja että se on hyvin kestävä, sillä on suuri kapasiteetti ja se on erittäin mukava. Uudessa mallissa on vähemmän sivutasku, sääli, koska ne ovat erittäin hyödyllisiä (mutta ainakin säilyttävät yhden). Lähetys tehtiin erittäin nopeasti ja ilman haittaa. Kaikki erinomainen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up