up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

plus
  • 360Millet Welkin 30L Backpack
  • Play videoMillet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack
  • Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L Backpack

Tuotekuvaus Millet Welkin 30L Backpack

Millet Welkin 30L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on yhteensopiva nesteytysjärjestelmien kanssa ja on kestävä ja mukava kuljettaa.

Etutaskussa on vetoketju ja repun ylätaskussa avainpidike, joka varmistaa suojan, ja pieni lokero tarjoaa säilytystilaa pienille esineille, kuten kynille. Kaksi verkkotaskua tarjoavat riittävän tilan vesipullojen tai astioiden pitämiseen. Suurten tilojen päälokeron sisäisissä taskuissa on tarpeeksi tilaa vaatteille ja varusteille, kun taas pienissä ulkopuolisissa taskuissa on tilaa syötäville, kuten enerbaareille.

Pehmustettu takapaneeli, jossa on säädettävä olkahihna, on helppo tarttua ja mennä. Hengittävä lantiovyö voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan, myös puristushihna ja kirvesjään kantojärjestelmä tekevät siitä täydellisen retkeilyyn.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Millet Welkin 30L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!


N 200D 0563, W, R, 100% PAN 200D 0491 RIPSTOP, W, R, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA.

30L: n latauskapasiteetti vaellus reppu, joka on suunniteltu lyhyiden vaellusreittien ottamiseen.

Useat säilytysvaihtoehdot mahdollistavat, että hammaspyöräsi voidaan varastoida valmiissa ja sivupuristushihnat varmistavat kuormituksen rajoittamatta pääsyä taskuihin ja hydraatiojärjestelmään.

Paino: 880 g, 31,04 oz.

Vaellusrunko.

Kahden soljen kansi, myrskykaulus Edessä vetoketjullinen tasku, Mesh-sivutaskut Quick Axe ™ -pylväs- ja jyrsintärakennejärjestelmä, sivupuristushihnat Kansi, jossa 1 vetoketjullinen tasku + avainrengas + daisy-ketju Hydration-yhteensopiva Ilmanvaihto-hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastanauha, käsi lepohihnat.

Hengittävä lantiovyö, jossa vetoketjullinen tasku.

TAKAUKSET TAKAISIN KORKEA, SÄÄDETTY TAKAISIN (cm, tuuma): H: 46 cm, 18,11 tuumaa.

TAKAUKSET + TAPAHTUMAT TYÖKALUT: 30.Etsitkö Millet-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Millet Welkin 30L Backpack:a? trekkinn:sta, löydät täyden Reput ja matkalaukut tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Millet Welkin 30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava reppu

-

Juuri mitä tarvitsin päivittäiseen vaellukseen, kevyt ja riittävä tasku ja lokero erilaisille esineille, erittäin mukava!

Erinomainen

-

Halusin tehokkaan ja kevyen pussin, sain sen! Erittäin tyytyväinen ostokseeni.

Arvostelu

-

Melko kevyt ja mukava tälle repulle.

Täydellinen

-

Nopea toimitus. Mukavuuslaukku mitä odotin

Erinomainen ensimmäisessä käytössä

-

Viikko sitten ostin reppu ja käytin sitä kerran. Ensimmäiset vaikutelmani ovat: Jakelu on ollut käytännöllistä, en ole löytänyt pilliä (en tiedä, onko sillä sitä), ilman virtausta selän läpi voitaisiin parantaa ja lopulta mukavuus kantamalla sitä 6 tuntia on ollut erinomainen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up