up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Yari 24L Airflow Backpack

Millet Yari 24L Airflow Backpack

Millet Yari 24L Airflow Backpack

Millet Yari 24L Airflow Backpack

plus
  • 360Millet Yari 24L Airflow Backpack
  • Play videoMillet Yari 24L Airflow Backpack
  • Millet Yari 24L Airflow Backpack
  • Millet Yari 24L Airflow Backpack
  • Millet Yari 24L Airflow Backpack
  • Millet Yari 24L Airflow Backpack

Millet Yari 24L Airflow Backpack

Tuotekuvaus Millet Yari 24L Airflow Backpack

Tärkeä urheiluväline kaikille reppuharrastajille Millet Yari 24L Airflow on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt kaupunkireppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen työmatkalle. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen matkalaukkusuunniteltu reppu on yhdistelmä kaupunkireppu ja utilitaristinen laukku, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii täydellisesti toimistoosi ja sisäisissä turvataskuissa on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille urheiluvälineille. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa tavaroita vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä. Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit helpottavat tarttumista ja menemistä. Myös säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden .

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Millet Yari 24L Airflow on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!

Noina päivinä hikeä läpimärkäiset reput ovat menneet yarin ilmavirta-alueelle, jossa on älykäs rakenne, joka antaa ilman virrata pussin ja käyttäjän välillä. Tässä yhden päivän pakoon kehitetyssä 24 litran versiossa on suojaläppä, jossa on vetoketjullinen tasku. Säädettävät hengittävät hihnat sopivat mukavasti, kun taas puristushihnat virtaviivaistavat tämän hyvin suunnitellun pussin äänenvoimakkuutta.

Älä odota enää ostaaksesi Millet Yari 24L Airflow Backpack reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Reput tuotteita Reput ja matkalaukut kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Millet Yari 24L Airflow Backpack ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Reput tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Millet Yari 24L Airflow Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up