up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Millet
360

Millet Yari 30L Airflow Backpack

Millet Yari 30L Airflow Backpack

plus
  • 360Millet Yari 30L Airflow Backpack
  • Play videoMillet Yari 30L Airflow Backpack
  • Millet Yari 30L Airflow Backpack
  • Millet Yari 30L Airflow Backpack

Millet Yari 30L Airflow Backpack

Tuotekuvaus Millet Yari 30L Airflow Backpack

Tärkeä urheiluväline kaikille reppuharrastajille Millet Yari 30L Airflow on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt kaupunkireppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen työmatkalle. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen laukkulaukkuinen reppu on yhdistelmä kaupunkireppu ja utilitaristinen laukku, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii täydellisesti toimistoosi ja sisäisissä turvataskuissa on runsaasti säilytystilaa tärkeimmille urheiluvälineille. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa tavaroita vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä. Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit helpottavat tarttumista ja menemistä. Myös säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden .

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Millet Yari 30L Airflow on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!

YARI 30 AIRFLOW -reppureppussa on hengittävä selkäjärjestelmä, joka takaa käyttäjän mukavuuden. Sen moderni, puhdas muotoilu sopii kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, vaikka se onkin monikerroksinen ominaisuus, se pysyy kevyenä.


Ominaisuudet:

U-muotoinen vetoketjullinen aukko.
Vetoketjullinen etuosasto + päivänkakkaraketju / mesh-sivutaskut
Sivun puristushihnat / alavaihteen pidike
Vetoketjullinen ylälokero + näppäinrengas
Hydraation mukainen
Tuuletetut hihnat, kuorman säätöhihnat, rintalastan hihna. Tuuletettu selkä / vyö vetoketjullisella taskulla


Tekniset tiedot:

kankaat:
N 100D Cross Hexa // CO DWR // 100% PA
P 600D Oxford // CO DWR // 100% pes
N 210D 113T // PU 1000 mm // 100% PA
Paino: 1000 g

Tilavuus: 30L
Takakorkeus: H: 48 cm

Jos etsit korkealaatuisia Reput tuotteita, siinä tapauksessa Reput täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Millet Yari 30L Airflow Backpack:a, jonka tämänhetkinen hinta on 102.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Millet Yari 30L Airflow Backpack:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Millet Yari 30L Airflow Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri laukku

-

Erinomainen tuote, erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, toimitus ajoissa. Upea sivusto ... Kiitos trekkinn

Selvä

-

Kaunis reppu!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up