up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Motorola

Motorola Akku 1300mAh

plus
  • Play videoMotorola Akku 1300mAh
  • Motorola Akku 1300mAh

Motorola Akku 1300mAh

Tuotekuvaus Motorola Akku 1300mAh

Ota varaparisto seikkailuihisi varmistaaksesi, että radio on aina valmis kommunikoimaan. Tämä suuren kapasiteetin, 1300 mAh: n ladattava NiMH-akku kestää jopa pidempään kuin tavallinen kapasiteettipakkaus, jotta pysyt yhteydessä pidempään.
Muotokerroin 3 x AA -akku
Valkoinen laatikko / 1 x akku


Jos etsit Motorola Akku 1300mAh:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Energia erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Energia on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Motorola Akku 1300mAh

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up