up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mountain equipment
360

Mountain equipment Transition Jacket

plus
  • 360Mountain equipment Transition Jacket
  • Play videoMountain equipment Transition Jacket
  • Mountain equipment Transition Jacket

Mountain Equipment Transition Jacket

Tuotekuvaus Mountain equipment Transition Jacket

Hyvin liikuteltava kylmän ilmaston toiminta-taso, joka on merkityksellinen nopealle kulkemiselle haute-reitistä kuin vaakasuoralle koekappaleelle. Hybridirakenne yhdistää kevyemmän painon 60G Polarloft® -eristeen runkoon Pontetorto® Tecnostretch® -paneelilla, Into jäätymispää Wind ja Stretch vaaditaan Vaalea Kiipeily. Ominaisuudet: Kevyt 20D Rs Nylon Ulompi kangas mekaaninen Stretch:

Erittäin hengittävä ja tuulenpitävä Polarloft® Duo -eristys [60G-runko, 40G-kädet ja huppu] Pontetorto® Technostretch 260 - sivut ja alaosat - keraamiset vahvikkeet hiomakestävyyteen Elastaani Bound Hood Naisten alppityyppi, jossa on esivahvistetut ja nivelletyt hihat Takapuskuri 2 Piilotetut vetoketjulliset kädenlämmitit taskut Elastansuulakkeet ja helmat pakkaukset kädensijaan Karabiner Carry Loopin kanssa.

Tekniset tiedot: Paino:

310G | 11Teknologia: Polarloft:

Synteettinen eristys, joka tarjoaa erinomaisen lämmön painosuhteen ja pienen pakkauksen koon.Mountain equipment Transition Jacket:een kuuluu Mountain equipment:n takaama valmistajan takuu. Mountain equipment:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Mountain equipment Transition Jacket

Kestävyys Mountain equipment Transition Jacket

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up