up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Tyyppisiä sandaaleja ulkona

Nahkasandaalit

Yksi tärkeimmistä eduista nahkasandaalit on ne ovat pitkäikäisiä. Aitoa nahkaa olevat sandaalit kestävät muita synteettisistä materiaaleista valmistettuja sandaaleja. Laadukas nahka viipyy voimakkaasti vaatimalla työoloja, mikä viittaa siihen, että kengät kestävät paljon pidempään. Naisten nahkaisilla sandaaleilla on nykyään monia malleja. Naisten sandaaleja voi ostaa Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva , Merrell .

Polyamidisandaalit

Polyamidisandaalit ovat kevyitä, joustavia, mukautuvia ja niissä on riittävä maadoituseristys ja iskunvaimennusominaisuudet. Polyamidisandaaleilla on paras vakausominaisuus. Niillä on suuri tarttuvuus maahan ja ne on valmistettu merkitsemättömästä, pitkäikäisestä materiaalista, joka parantaa kestävyyttä ja kestävyyttä.

Polyesteri sandaalit

Polyesteri on hieno materiaali sandaaleille. Löydät polyesteriä sisältä ja ulkoa polyesterisandaaleista ja jopa alustoista. Tekokuituinen polymeerikuitupolyesteri on kevyt ja pitkäikäinen. Polyesterisandaalit ovat joustavia, ja niillä on yhdellä silmäyksellä kaikki omat.

Kumiset sandaalit

Kumiset sandaalit ovat yleensä säädettäviä ja vedenpitäviä. Normaalisti tuntuu pehmeämmältä käytettäessä kumisandaaleja. Kumiset sandaalit ovat myös melko kiinteitä ja saavat ne tuntemaan olonsa mukavaksi joillekin ihmisille. Kumiset sandaalit ovat yksinkertaisia ja miellyttäviä jalkineita, jotka sopivat erinomaisesti merenrannalle ja muuhun rentoon ympäristöön.

Tekstiili sandaalit

Tekstiilisandaalit tarkoittavat, että esine on valmistettu kankaasta, kuten puuvillasta tai muusta vegaanimateriaalista. Tekstiili sandaalit tehty hieman läpäisevä kangas tunnetaan vedenpitävä. Nämä sandaalit ovat hengittäviä ja helppoja käyttää. Tekstiilisandaalit ovat parhaita vapaa ajanasusteita kesäkaudella.

clouse menu Sulje