up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita kasvonaamio ulkona

Vuosien kokemuksella suorituskykyisten vaatteiden ja varusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta ulkoilma alan parhaat yritykset, kuten Adidas , La Sportiva , Sea to Summit , Regatta , ja Trespass on ainutlaatuisesti luokiteltu ja tunnustettu tarvittavien kasvonaamioiden valmistamisesta. Huipputeknologian kankaiden, materiaalien ja uusimman tekniikan avulla nämä yritykset ovat asiantuntijoita suunnittelemaan naamioita, jotka takaavat maksimaalisen suorituskyvyn, mukavuuden ja istuvuuden.

Kuinka valita kasvonaamio ulkona?

On joitain avainkohtia, jotka tulisi muistaa valittaessa kasvonaamiota. Katso alla;

• Hyvä kasvonaamio on valmistettu mikrobia kestävästä kankaasta, se on pestävä, vettä ja tahroja hylkivä ja kestävä.
• Kasvonaamiot tarjoavat myös bakteerien suodatuksen ja suojan sekä erinomaisen hengittävyyden.
• Hengittävyys on avainasia, jonka kasvonaamion on tarjottava tukehtumisen välttämiseksi aktiivisen ulkoilun aikana.
• Mukavan ja tiukan tiivisteen saavuttamiseksi varmista, että valitsemassasi maskissa on säädettävät korvalenkit nenälangalla mukautettavan istuvuuden takaamiseksi.
• Jos suunnittelet pitkää matkaa usealle päivälle, valitse pestävä ja uudelleenkäytettävä kasvonaamio, joka on suunniteltu erityisesti pitkän matkan vaellus ja vaellustoimintaan.
Maskin muoto on myös keskeinen näkökohta, jota ei pidä jättää huomiotta. Liinanaamarit, joissa on mukavat korvan hihnat, ovat parempia kuin kirurgiset naamarit. Ajatuksena on minimoida kasvojen ja naamioiden väliset aukot suojaamiseksi paremmin bakteereilta, pölyltä ja viruksilta.


clouse menu Sulje