up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Hameet ulkoiluun

Löydä polkuja tyylikkäästi, hameet ovat paras vaihtoehto perinteisiin ulkovaatteisiin, kuten housuihin, sukkahousuihin, leggingseihin ja farkuihin. Varsinkin kun vaellat kesällä, et koskaan halua olla tahmeat ja hikiset jalat, jotka tekevät sinusta epämukavan koko päivän.
Torjumiseksi tilanne, vaellus hameita ja shortseja on tullut suosituin vaatteet nais aikana lämpimät sääolosuhteet. Markkinoilla on erilaisia naisille tarkoitettuja vaellushameita. On melko hankalaa valita tarpeisiisi sopiva.

Miksi valita vaellushameet?

Toisin kuin housut ja sukkahousut, retkeilyhameet ovat hengittävämpiä ja tarjoavat maksimaalisen liikkumisvapauden poluilla. Kuumina kosteina päivinä hameet ovat mukavampia ja ilmavampia. Naisten hameet on helppo laittaa päälle ja pois tuhlaamatta aikaa. Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs tarjoavat parhaan valikoiman naisten hameita ulkoiluun.

Kuinka valita naisten hameet?

Tärkein huomio naisten hameen valinnassa on mukavuus. Sinun on varmistettava, että ostamasi hame sopii tiukasti vartaloosi ja tarjoaa riittävän peiton. Materiaalityypit ovat seuraava tärkeä seikka, joka on pidettävä mielessä, kun ostat hameen ulkoiluun. On olemassa erilaisia mukavia ja hengittäviä materiaaleja, kuten nailon, synteettinen, polyesteri ja merinovilla talvia varten.


clouse menu Sulje