up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä paitoja tarvitsen?

Hupparit on valmistettu collegepaidasta, joka on paksua kangasta, joka on tarttunut toiselta puolelta ja jolla on herkkä, fleecy nokka toisella puolella. Hupparit on tarkoitettu käytettäväksi valmiilla puolella ulospäin ja lähellä ihoa, joten sisälle jäänyt ilma auttaa ylläpitämään kehon lämpöä.
Naisten collegepaidat tunnetaan myös muotituotteina. Voit ostaa naisten collegepaitoja Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs .

Hupparit

Huppuihin kuuluu usein muhvi ommeltu alaosaan ja kiristysnauha hupun aukon säätämiseksi. Naisten hupparit ovat eri värejä ja tyylejä. Voit ostaa naisten huppareita Arcteryxistä, Salomonista, Salewasta, Columbiasta ja Haglöfsista .

Vinkkejä huppareiden ja huppareiden valitsemiseen

1. Haluat jotain miellyttävää hoitaa ja se näyttää hyvältä lähellä ihoa. Vedä kaikki materiaalit, jotka näyttävät kovilta tai naarmuilta. Tavoitteena on varmistaa, että olet mukava siitä hetkestä lähtien, kun liukastut vaatteen, kunnes se menee pesuun.
2. On joitain vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun tarkistat huppareiden ja puseroiden sopivuuden. Mitoitus varmistaa, että liikerataa ei estetä millään tavalla. Jos huomaat, että se näyttää käärittävän sinut millään tavalla, harkitse seuraavaa suurempaa kokoa tai ainakin yhtä, jolla on täydellisempi leikkaus.
3. Harkitse ainesosia, kuten silmiesi väriä, hiusväriä ja myös ihon sävyä, kun etsit hupparia tai collegepaitaa. Se antaa sinulle ideoita siitä, mitkä värit palvelisivat parhaiten.


clouse menu Sulje