up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Vinkkejä aseiden ja jalkojen lämmittimien ostamiseen

Et voi koskaan tietää, milloin sää muuttuu kuumasta aurinkoisesta päivästä kylmäksi. Joten sinun on varauduttava muuttuviin sääolosuhteisiin pitäessäsi repussa korkealaatuisia merinoseos käsivarsien ja jalkojen lämmittimiä. Sinun on valittava pehmeät, mukavat, kevyet, hengittävät, eristävät, nopeasti kuivuvat ja luonnollisesti hajua kestävät käsivarsien ja jalkojen lämmittimet pitääkseen sinut lämpimänä ja aktiivisena talvisin ulkoiluun.

Jos sää ei ole tarpeeksi kylmä pakattavaksi kunnolla nahkatakkeihin ja eristettyihin housuihin, käsivarsi ja jalkojen lämmitin tarjoavat sinulle sopivaa lämpöä ja mukavuutta epämiellyttävässä tilanteessa.
Voit myös harkita vedenpitävien jalkojen ja käsivarsien lämmittimien ostamista, jotka ovat ihanteellisia lumessa ja sateisissa olosuhteissa tinkimättä hengittävyydestä ja mukavuudesta. Löydät erilaisia rannekkeenlämmittimiä myymälöistä La Sportiva , Trangoworld , Karpos , Dynafit ja Outdoor Research .

Lisäksi on olemassa polvenlämmittimiä, jotka suojaavat polviasi kylmältä tuulelta. On tärkeää pitää elintärkeät nivelesi lämpimänä ja suojattuna vaellettaessa kylmässä.
Lämmittimet on suunniteltu erityisesti kevät ja syksykaudille, kun ne alkavat kylmänä ja loppuvat lämmetä. Harkitse seuraavia asioita ostaessasi käsien ja jalkojen lämmittimiä

1. Kangas
2. Tarttujat
3. Pituus


clouse menu Sulje