up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita käsineet

Käsineet on suunniteltu yksittäisillä sormilla, jotka tarjoavat paremman pidon ja kätevyyden kuin lapaset. Käsineet ovat ihanteellisia aktiiviseen ulkoiluun, joka vaatii usein vaihdetta, säätää saappaiden nauhoja ja solkia, kahvan varusteita ja vetoketjutakkeja. Aerobiseen harrastukseen kevyt puolisormi on ihanteellinen valinta.
Rukkaset ovat lämpimämpiä kuin käsineet rakenteensa ja suunnittelunsa vuoksi. Syy tähän tosiasiaan on, että sormesi tuottaa enemmän lämpöä, kun he ovat yhdessä. Vaikka täysikokoiset sormikintaat rajoittavat jonkin verran liikettä, eivätkä ne ole käteviä käsineinä, niitä voidaan käyttää urheilussa kuten hiihdossa ja lumilautailussa, jossa et usein käytä sormia. Hiihtotankojen pitäminen tai lumilautailu alas mäkiä käsineet ovat erinomaisia valintoja suojaamaan kätesi jääkaapin lämpötilalta.
Useimmat lumilautailu ja lasketteluhanskat on suunniteltu vedenpitäviksi, hengittäviksi ja lämpiminä. Vettähylkivä aine estää esteen sateelta ja lumiselta kosteudelta ja antaa samalla hikihöyryn poistua. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Petzl ovat tunnetuimpia ulkovarusteiden, kuten lapasien ja käsineiden, valmistajia.
Jotkut tärkeistä tekijöistä mainitaan alla, jotka sinun on pidettävä mielessä, kun valitset käsineitä talviseen ulkoiluun;

• Nahkaiset kämmenet
• Pitkät hansikkaat
• Rannekorut
• Vetoketjulliset taskut
• Peukalopyyhkeet
• Talutushihnat tai rannekkeet


clouse menu Sulje