up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Naisten vaatteet flecha

flecha Kasvojen lämmittimet ()

load

Minkä kaula aukon valitsen

Voit valita seuraavantyyppiset niska säärystimet johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP ja Black Diamond ulkotilojesi mukaan. toiminta. Katso;

Päänauha
Päänauhat ovat hyödyllisiä viileissä olosuhteissa ja hyvin kuumissa lämpötiloissa. Talvella päänauhat voivat toimia ylimääräisenä päähineenä pään pitämiseksi lämpimänä. Kesällä ulkoiluun päänauhoja käytetään imemään kasvoillesi tippuvaa hikeä pitäen karvat tiukasti.

Balaclavas
Balaclavas ovat tehokkain ja monipuolisin päähine, joka suojaa hyvin pään ja kaulan. Ne tarjoavat täydellisen peiton ja pitävät kasvosi lämpimänä. Balaklavat ovat kevyitä.

Naamiot
Kasvonaamiot peittävät sinut kokonaan peittäen kasvosi paitsi silmät ja sieraimet. Kylmissä olosuhteissa, maskeja käytetään suojaamaan kasvoja kylmä tuuli. Kosteissa olosuhteissa kasvonaamarit ovat hyödyllisiä myös nenän ja kurkun pitämiseksi märinä rajoittamalla limakalvojen kuivumista

Kaulapussi
Kaula säärystimet ovat täydellinen valinta katkeriin kylmiin ja tuulisiin olosuhteisiin, koska ne tarjoavat lisäkerroksen niskaasi. Niska säärystin estää myös lämpöhäviön kauluksesta.

Huivit
Naiset voivat myös valita retkeilyhuiveja, koska ne suojaavat kasvoja ja niskaa melko huonoissa sääolosuhteissa. Huivit ovat yleensä kolmiomaisia tai neliönmuotoisia kangaspaloja, jotka sitovat kaulan tai pään ympärille.

Snoodit
Snoodit on valmistettu hengittävästä, joustavasta ja kevyestä materiaalista, joka on usein jersey kangasta sitomaan hiuksesi ja kasvosi ilman suurta puristusta.clouse menu Sulje