up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Hyvä tietää ulkoilumekoista

Ulkovaatteet eivät ole vain lämpöä, peittävyyttä ja suojaa. Nykyään ulkovaatteet kattavat laajan kirjon, joka sisältää suorituskykyvaatteita, joiden avulla voit tavoittaa tavoitteesi tehokkaimmin. Ulkoiluun valitsemasi takit, housut, käsineet ja paidat vaikuttavat suoraan tavoitteisiisi ja henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Ulkomekot ovat saatavana eri tyyleinä ja malleina, joten sinun ei tarvitse tinkiä muodista ja estetiikasta saavuttaaksesi maksimaalisen suorituskyvyn ja toimivuuden.

Mikä on seikkailupuku?

Seikkailumekko on tekninen yksiosainen mukava vaatetus, jota käytät mihin tahansa ulkoiluun ilman muuta ajatusta. Arcteryx , Columbia , Adidas , CMP ja The North Face ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat valtavan määrän syy mekkoja, painettuja paitoja, ja naisten t paitoja, jotka ovat ihanteellisia patikointiin ja vaellukseen. Heikoissa aktiviteeteissa painettu paita hameilla voi olla hyvä valinta. Kylmissä olosuhteissa säärystimillä varustetut untuvahameet tarjoavat sinulle toivottua lämpöä ja mukavuutta.
Kaikki ulkoilu edellyttää pukeutumista kunnolla mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Seuraavassa on joitain muita mekkoideoita, joita sinun on noudatettava aktiiviseen ulkoiluseikkailuun;

• Hölkkä housut
• Kävelyhousut
• Pitkähihaiset topit
• Pohjakerrokset
• Takit / hupparit


clouse menu Sulje