up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä päähineitä tarvitsen

Balaclava
Balaclava on eräänlainen päähine, joka on yleensä valmistettu polyesteristä tai villamateriaalista. Balaclava peittää kokonaan kasvosi, jättäen tilaa vain silmille, sieraimille ja suulle. Nämä päähineet ovat ihanteellisia kylmissä sääolosuhteissa, ja niitä voidaan käyttää kypärän alla.

Huivi
Bandana toimii kuin pääpanta ja todellinen hengenpelastaja retkeilyreiteillä kuumissa kosteissa olosuhteissa. Ne pitävät hiukset poissa silmistä ja kasvoista samalla, kun ne imevät myös hikeä.

Beanie
Pipot ovat laajasti saatavilla tavallisessa mallissaan kuten papu. Laajimmin käytetyt materiaalit ovat villa, polyesterifleece ja polypropeeni. Pipot ovat saatavana myös puuvillasta, bambusta, nailonista, kashmirista ja silkistä. Pipo on mukava ja lämmin ja sopii kylmiin päiviin.

Lippikset
Lippikset on yleensä suunniteltu estämään auringonvaloa silmistä. Lippikset ja nauhat ovat saatavana erikokoisina, muotoisina ja muotoisina johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Arcteryx , Salomon , a href = "/ Ulkoilu-vuoristo / salewa / 178 / m" title = " Salewa "> Salewa , Columbia ja Haglöfs .

Hatut
Pääsi tarvitsee täydellisen suojan auringon säteiltä kesäretkillä. Leveät reunat hatut varjostavat kasvosi ja niskaasi haitallisilta säteiltä sekä pitävät lumen, sateen ja hiki poissa.

Päänauhat
Päänauhoja käytetään yleensä otsan ympärillä intensiivisen aktiivisen ulkoilutoiminnan aikana hiki imeytymään.

Visiirit
Visiirit näyttävät viileämmiltä kuin hatut ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta. Ne ovat auki ylhäältä ja mahdollistavat enemmän hengittävyyttä kuin muut päähineet. Visiirit tarjoavat erinomaisen suojan kasvoillesi ja estävät hikeä tippumasta kasvoille.clouse menu Sulje