up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita paita ulkona

Materiaali

Ulkopaitasi materiaalilla on suuri vaikutus suorituskykyyn poluilla. Kun vaellat kesäkaudella, sinun on käytettävä pitkähihaisia paitoja, jotka tarjoavat kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, hyvän ilmanvaihdon ja mukavan ruumiinlämmön. Voit valita kehittyneitä synteettistä materiaalia ja kevyt merinovillakangas paitoja, joiden tiedetään olevan kestävä ja tuloshakuisessa kuumiin vaelluspäiviä.
Valitsemallasi ulkoilupaidalla on oltava seuraavat ominaisuudet: hengittävä, kosteutta siirtävä, nopeasti kuivuva, lämpötilaa säätelevä, antimikrobinen ja kevyt

Sovita

Vaelluspaitojen sopivuus riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä. Kesän retkeilyyn ulkona on kuitenkin hyvä olla hieman löysä lyhythihainen paita, joka tarjoaa paremman ilmanvaihdon. Vältä liian löysien retkeilypaitojen käyttämistä, koska se aiheuttaa hankausta ja hankaa ihollesi.

UV suoja

Se tarjoaa suuren edun, jos vaelluspaitasi suojaa sinua UV säteiltä. Vaatteen UPF luokitus osoittaa, kuinka paljon UV säteilyä se voi suojata. Paidan UPF luokitus riippuu erilaisista tekijöistä, kuten venytyksen määrästä, materiaalista polyesteri, villa, puuvilla ja kunnosta uusi tai kulunut. Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP ja Vaude tarjoavat naisille hienostuneita paitoja.


clouse menu Sulje