up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita sukkahousut ulkona

Pitkän matkan vaellusreiteillä sukkahousut tarjoavat paremman vaihtoehdon kuin retkeilyhousut. Intiimi istuvuus ja artikulaatio parantavat askeleesi, koska kangas ei hiero paljon reiden välissä. Tiukempi istuvuus toimii myös eristeenä pitäen sinut kuivana ja lämpimänä koko polkujen ajan. Sukkahousut ovat uskomattoman kevyitä, lämpimiä ja hengittäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia normaaleissa sääolosuhteissa. Hengittävät sukkahousut on suunniteltu suojaamaan jalkojasi elementeiltä, vikoilta, hikiltä ja kosteudelta. Tarvittaessa voit käyttää sukkahousuja myös pohjakerroksena. Naisten retkeilyhousuissa on erilliset taskut karttojen ja muiden välttämättömien asioiden säilyttämistä varten, mikä tekee heidän toiminnastaan miellyttävämpää ja mukavampaa.

Keskikausi on täydellinen aika vuodesta käyttää vaellushousuja ja nauttia ulkona äärimmäisen mukavasti ja joustavasti. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs ovat tunnetuimpia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat vettä hylkiviä sukkahousuja ja tuulenpitäviä sukkahousuja ulkona erilaisilla tyyleillä , mallit ja värit.

Kuinka valita retkeily tiukka?

Kun valitset tiukan ulkoiluseikkailuusi, muista ottaa huomioon seuraavat seikat:

• Pehmeämpi fleece tarjoaa lisää mukavuutta ja lämpöä
• Pitäisi sallia liikkumisvapaus
• Taskut älypuhelimen, karttojen ja muiden välttämättömien esineiden säilyttämistä varten
Kevyt ja ohut, mikä tekee niistä mukavan pohjakerroksen

Naisten sukkahousut tulisi laulaa sopivaksi parempaan suorituskykyyn


clouse menu Sulje